Tetőtéri ablak kedvező áron elérhető!

A tetőablakok ferde vagy lapos tetőn lévő üvegezett nyílások, amelyek célja, hogy több fényt biztosítsanak az otthonnak. Amellett, hogy természetes fényt engednek be otthonába, friss levegőt is beengedhetnek, ha kinyithatók vagy szellőztethetők. A hagyományos ablakokhoz hasonlóan nyáron a nemkívánatos hőnövekedés, télen pedig jelentős hőveszteség forrása lehet. Bővebb leírásért nézzen be hozzánk.

Tetőtéri ablak olcsón várja a tetoablak.hu weboldalon tehát kattintson ide és tekintse meg teljes készletünket hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelőt. Alacsony emissziós képességű bevonatokkal vonják be az üvegtáblákat, amelyek csökkentik a tetőablakba jutó UV- vagy infravörös sugarakat anélkül, hogy elzárnák a természetes fényt. A Velux tetőablakok lehetővé teszik, hogy élvezze a természeti erőforrások felhasználását otthonában. Minden fedélzetre szerelhető Velux tetőablak 10 év gyári garanciával rendelkezik, így Ön teljes mértékben védett a szivárgásokkal szemben, függetlenül attól, hogy ki szerelte fel a tetőablakot. A legmagasabb minőség, a legjobb technológia és a különféle lehetőségek iránti elkötelezettségük miatt a Velux az egyetlen tetőablakmárka, amellyel dolgozunk.

Különféle formájú gyári gyártású tetőablakok állnak rendelkezésre ferde vagy lapostetőkre. A tetőablakok helyben kialakított üvegezett felületek is lehetnek. Egy tetőablak több mint háromszor annyi fényt enged be, mint egy azonos méretű függőleges ablak. A tetőablakok természetes fényt és friss levegőt engedhetnek be ott, ahol a függőleges ablakok nem választhatók, ahol adatvédelmi problémák merülnek fel, vagy ha más építészeti megjelenést szeretne létrehozni. Bővebb leírásért és információkért nézzen be hozzánk a tetoablak.hu weboldalra.