MarilyNails minőségi zselés acrylgel termékek

A MarilyNails kiváló minőségű termékei egytől-egyig azért készültek, hogy szalon minőségű munkát végez, melynek eredménye a csodaszép manikűr. Ha szeretnél lépést tartani a modern technológiával és innovatív termékekkel dolgozni, akkor mindenképp be kell szerezned a MarilyNails márka Vision Acrylgel termékcsalád tagjait!

Acrylgel tökéletesen alkalmas arra, hogy minőségi munkát végez. A MarilyNails folyamatosan fejleszti a kiváló minőségű termékeket, annak érdekében, hogy megkönnyítsék dolgod és szebbnél-szebb manikűröket készíthess. Amikor azt írjuk, hogy megkönnyítik a dolgod, nem viccelünk! A MarilyNails Vision Acrylgel termékcsalád ugyanis valóban úgy lett kifejlesztve, hogy minél könnyebb legyen vele a munka, ráadásul ne kapkodva, hanem kényelmesen tudj alkotni. Az acrylgel ugyanis kizárólag a UV vagy LED lámpa alatt köt meg, tehát nem kell attól tartanod, hogy ha nem vagy elég gyors, akkor a manikűr látja ennek kárát. A MarilyNails Vision Acrylgel termékcsalád tagjai tubusos kiszerelésben kaphatók, ami azért előnyös, mert így könnyebb az adagolás. Ha szeretnéd letekered, de akár fel is pattinthatod a kupakot.

Ha MarilyNails acrylget-t vásárolsz, akkor érdemes a kifejezetten erre a célra kifejlesztett természetes szőrű Vision ecsetet is megvásárolni, amely egy felsőkategóriás ecset Kolinsky szőrből. Az ecset speciális kialakítással rendelkezik, aminek köszönhetően kellő mértékű nyomóerőt biztosít a has résznél, így komfortosan lehet tömöríteni és teríteni az acrylgel-t. Az építés során továbbá célszerű Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékot használni, amiben átöblítheted az ecseted. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a MarilyNails acrylgel termékek kapcsán, akkor mindenképp látogass el a marilynails.hu webáruházba!