Professzionális alapozó használat okosan

Egy szép smink alapvető részét képezi az alapozás. Csak nagyon keveseknek van olyan szép arcbőre, hogy ne kelljen alapozni. A különféle foltok, bőrhibák elrejtésére tökéletesen alkalmas az alapozó. Ehhez viszont nagyon fontos a jól kiválasztott készítmény és annak alapos eldolgozása.

Professzionális alapozó használata közel sem olyan nehéz, mint azt sokan hiszik, azonban van néhány dolog, amivel mindenképp tisztában kell lenned. Minden azzal kezdődik, hogy a számodra megfelelő terméket kiválasztod. A megfelelő színű alapozó megtalálása nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Ami nagyon fontos, hogy soha ne a kézfejeden, hanem a nyakadon vagy a mellkasodon teszteld a terméket. Nagyon sokat segít, ha tisztában vagy vele, hogy milyen bőrtónusod van. Ez lehet hideg, meleg vagy akár semleges. Nem csak az alapozó kiválasztását, hanem a sminket is érdemes lehetőség szerint természetes fényben elkészíteni. Az alapozó mellé egy smink ecsetet is célszerű beszerezni, amelynek segítségével a könnyedén fel tudod vinni arcbőrödre a kozmetikumot és el is tudod dolgozni. Mielőtt még elkezdenéd az alapozást, először mindenképp gondoskodj bőröd megóvásáról, tisztításáról.

A kémiai hámlasztás, alapos tisztítás nagyon hasznos. Ezt követő a hidratálókrém alkalmazása. Ezt a két lépést akkor is iktasd be az alapozás elé, ha csak kevés időd van és nagyon sietsz. Hosszútávon nagyon sokat tehetsz bőröd szépségének megóvásában. Ezután célszerű lehet primert használnod, hogy megakadályozd, hogy az alapozó a ráncokban és gödröcskékben megüljön. Ha pontosan tudod milyen termékekre van szükséged, esetleg az online rendelés híve vagy, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a probeauty.hu webáruházba, ahol mindent megtalálsz egy helyen, melyre szükséged lehet!