A derékfájdalom kezelése és a fájdalom okai

Fájdalommal együtt élni több szempontból sem kellemes. A derékfájdalom egy olyan diszkomfort érzés, mely az alsó bordaív, valamint a farredő közti területen jelentkezik. A probléma akár a lábba is kisugározhat, mely rendkívül kellemetlen. Egy biztos, mielőbb csillapítani kell a fájdalmat, hogy a mindennapok gondtalanul folytatódjanak és visszanyerje a mozgás szabadságát.

Derékfájdalom kezelése mindenképp orvosi segítséget igényel, ha a fájdalom több napos pihenés után sem enyhül. Sajnos nagyon sok ember életét nehezíti meg a fájdalom, amely idővel komoly életminőségbeli romlást okoz. Sajnos a derékfájdalom, mint tünet számos betegségre utalhat, így szükség lehet egy orvosi kivizsgálásra. Időtartartam alapján többféle lehet a derékfájdalom. Az akut fájdalom kevesebb, mint egy hónapja áll fenn, míg a szubakut probléma két-három hónapos. Krónikus, valamint kiújuló fájdalomról akkor beszélhetünk, ha a tünetek több, mint három hónapja jelen vannak. Olykor mindössze pihenéssel megszüntethető a fájdalom, ez főleg abban az esetben igaz, ha megerőltetés miatt jelentkezik a fájdalom.

Ha több, mint két hónapja fennáll a fájdalom, akkor mindenképp orvoshoz kell fordulni és megkezdeni az előírt gyógykezelést. Viszont a fájdalomcsillapítás ekkor is fontos. A Dolixir tizennégy darab hatóanyag kombinációja. A termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A külső alkalmazásnak köszönhetően a használatot nem kell étkezéshez kötni, sőt egyidőben akár több területen is lehet alkalmazni. A Dolixir nem tartalmaz tartósítószert, alkoholt, sem pedig szintetikus illatanyagokat. Ha elege van a fájdalomból és szeretne végre egy megbízható fájdalomcsillapító készítményt használni, akkor érdemes adni egy esélyt a Dolixirnek!