Mire jó a kutyaiskola?

Legyen szó bármilyen fajtájú, méretű, korú vagy nemű kutyusról, egy kutyaiskola révén nyújtott ismeretszerzés csak és kizárólag a hasznára válhat minden ebnek és gazdinak.

De miért is fontos a kutyaiskola? Mert sok gazdi otthoni körülmények között, tanácsok és útmutatás nélkül nem képes kontrollálni kutyáját, nehezen tudja dominanciáját életre hívni, a kutya ennek eredményeképpen neveletlen, szófogadatlan, engedetlen lesz. A kutyusoknak is sokkal jobb, ha kooperálni tudnak a gazdáikkal, s egy kutyaiskola a különböző tartalmú tanfolyamokon segít elsajátítani az alapokat, s a későbbiek során tökélyre fejleszteni azokat. A budapesti Akela kutyaiskola szintfelmérést, majd különböző szintű tanfolyamokat biztosít azok számára, akik úgy vélik, egy jobb életet szeretnének ebüknek. Ezekről, valamint az árakról és időpontokról bővebb tájékoztatót az akelakutyaiskola.hu weboldalon találnak az érdeklődők.

Kutyaiskola által nyújtott tanfolyamok segítenek a kutyusoknak elsajátítani a nélkülözhetetlen szabályokat, engedelmességi folyamatokat. A képzések során azonban a kutyatulajdonosok is rengeteget tanulnak, például világossá válnak az ebek testbeszédének jelentései, a gondolkodásuk, s ily módon könnyedén válhat boldoggá a kutya és a család kapcsolata. Az Akela kutyaiskola nem csupán tanfolyamokat, hanem napközit, panziót, kozmetikát is biztosít, továbbá különböző kutyás sportok elsajátítását, gyakorlását teszi lehetővé. Igény esetén pedig személyes tanácsadásra, magánképzésre is van mód. A kutyaiskola elvégzése egy olyan íratlan követelmény, mely a felelős kutyatartás alappillérét alkotja. Aki teheti, iratkozzon be négylábú kedvencével és élvezze a kutyatartás minden pillanatát egy közreműködő, engedelmes, boldog kutyával!