Kutyakiképző képés nagy szakértelemmel

Aki elszánja magát és úgy dönt, kutyakiképző lesz, annak érdemes előzetesen alaposan körbejárnia ezt a hivatást, meg hányni-vetni a vele járó lelki és egyéb nehézségeket. Szerencsés eset, ha ezek a tények nem eltántorítják, hanem megerősítik a döntésében!

Kutyakiképző képzés elvégzése sokak számára hasznos lehet. Többnyire olyan emberek jelentkeznek ilyen tanfolyamokra, akik munkájuk során kamatoztatni tudják a kutyakiképző képzésen szerzett tudásukat. Azonban nem ritka az sem, hogy olyan személyek jelentkeznek, akik önkéntesként dolgoznak kutyák között, vagy szimplán imádják a kis szőrgombócokat. A budapesti Akela Kutyaiskola többféle kutyakiképző képzést is indít, melyek általában elméleti és gyakorlati oktatásból tevődnek össze. Az elméleti tudásanyag tartalma, illetve az érintett témakörök megtalálhatók a tanfolyamok leírásában, valamint az is, hogy hány alkalom az adott képzés, mennyibe kerül és kiknek ajánlják a szervezők.

A weboldalon található egyik kutyakiképző képzés, melyre jelentkezni lehet, a „Rehabilitációs kutyakiképző tanfolyam,” ahol viselkedési vagy szocializációs problémákkal küzdő, lelkileg sérült kutyákkal tanulnak meg foglalkozni a résztvevők. A tanfolyam során elsajátítják a jelentkezők, hogyan segítsék ezeket az ebeket az élhetőbb, boldogabb mindennapokhoz. Ezen kívül is van még persze tanfolyam választék! A „Mindent az engedelmességi munkáról” kutyakiképző képzésen olyan trükköket, ötleteket, technikákat tanulhatnak a résztvevők, amelyekkel a kutyákkal történő kooperatív munka gyerekjátékká válik. Az engedelmességi feladatok akár a legmagasabb szintre fejleszthetők, hisz az oktatók ehhez mindent biztosítanak, a többi már csak a tanulókon múlik. Ezek a kutyakiképző képzések teljes értékű felnőttképzések, melynek elvégzését sorszámmal ellátott tanúsítvány igazolja. Jelentkezni a weboldalon, a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. Ne késlekedjenek!