Medence a kertben

A nyár beköszöntével sokan nem szívesen aszalódnak a napon, így egy kis felfrissülésre vágynak, mely leginkább a vízparton valósítható meg. Ugyanakkor a strand jellemzően messze van és a belépők árai is évről évre nőnek. A legegyszerűbb, ha nem te mész a strandra, hanem otthonodba varázsolod azt.

Medence számos előnnyel rendelkezik, azonban nem elegendő megvásárolni és feltölteni. Ha hosszútávon szeretnéd élvezni a medence előnyeit, akkor nem csak fel kell tölteni, hanem karban is kell tartani. Mindenekelőtt magára a medencére lesz szükséged. A legdrágább opció az épített, egyedi medence. A legolcsóbb pedig a felfújhatós típus. A kettő között számos alternatíva található, így mindenki a pénztárcájának megfelelő darabot vásárolhat. A medencéhez szükséges beszerezni néhány alapvető eszközt, például a szűrőt, mely biztosítja, hogy a víz tiszta maradjon, tehát kiszűri a vízből a rovarokat, homokot, leveleket és egyéb szennyeződéseket. Az úgynevezett homokszűrő a legkisebb szennyeződések kiszűrésére is alkalmas. Érdemes beszerezni, hiszen nagyon hasznos, könnyű karbantartani, ráadásul hosszú élettartammal rendelkezik.

Szóba jöhet még a patronos szűrőrendszer is, mely egy speciális papírfilter alkalmazásával távolítja el a szennyeződéseket. Ez egy igazán gyors és hatékony rendszer, azonban hátránya, hogy rendszeresen ki kell cserélni a papírfiltereket, ahhoz, hogy a szűrés megvalósuljon. Emellett van még pár medence kiegészítő, melynek nagy hasznát veheted. Ilyen például a medence takaró, melyet célszerű alkalmazni, amikor a medence épp nincs használatban. Így meg lehet óvni attól, hogy különféle szennyeződések kerüljenek bele. A medencét és a hasznos kiegészítőket megtalálod a balena.hu webáruház széleskörű kínálatában!