Létezik hatékony fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra?

A válasz határozottan igen! Ha a fényérzékenység, a hányinger és a hasogató fejfájás ismerős tünetek, akkor valószínűleg Ön is találkozott már a migrénes fejfájás kínzó tüneteivel. Ráadásul egy természetes készítményről van szó, ezért mindenképp biztonságos.

Fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra mindenképp szükséges, hiszen a kellemetlen tünetek az egész napot tönkreteszik. A tudomány sajnos a mai napig nem tudja, hogy a migrénes fejfájás pontosan miért alakul ki. Néhány lehetséges okot azonosítottak, azonban egyértelmű magyarázat egyelőre nincs. A migrénes fejfájás a népesség tíz százalékát érinti. A nők esetében sokkal gyakrabban fordul elő ez a probléma, körülbelül háromszor nagyobb az arány. A migrénes fejfájással kéz a kézben jár a hányinger, illetve a halántéknál érzett lüktető fájdalom. Ráadásul a fényre és a zajokra is sokkal érzékenyebben reagál a migrénes fejfájással küzdő személy. Ebben az esetben a többség a besötétített szobában várja, hogy a fájdalom alább hagyjon és ne kelljen tovább szenvedni. Sajnos a migrénes fájdalom ellen a legtöbb gyógyszer mit sem ér, ha hoz is némi enyhülést, akkor az csak ideig-óráig tart.

A Dolixir olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint a kurkuma, az MSM, a gyömbér, a vadgesztenye és a kollagén. Ezenfelül tartalmaz még eukaliptuszt, hegyi árnikát, kamillát, rozmaringot és fekete nadálytőt. Mivel spray formátumban kapható a Dolixir, ezért a hatóanyagok gyorsabban és egyszerűbben felszívódnak, ráadásul a készítmény célzottan ott hat, ahová a készítmény kerül. Rendeltetésszerű használat mellett a fájdalom jelentősen csökkenthető, sőt akár teljesen meg is szüntethető. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot!