Ívelt falak a fürdőszobában

Nem feltétlenül kell a fürdőszobának nagy alapterülettel rendelkeznie, ahhoz, hogy az ívelt falak megvalósíthatók legyenek. Az ívelt falak segítségével igazán egyedi enteriőr hozható létre. Éppen ezért az egyedi megoldások kedvelői számára ez kiváló megoldás lehet.

Fürdőszoba falak nem csupán egyenesek lehetnek, hanem akár az ívelt megoldás is jó választás lehet. A hajlított falak tökéletes opciót jelentenek akár az épített zuhanyzó kialakítására is, így valóban egyedi látvány valósítható meg. Habár ezt egy üvegfal segítségével is meg lehetne oldani, azonban a háziasszonyok tisztában vannak vele, hogy mindez addig szép, ameddig senki nem zuhanyzik. Az első használatot követően folyamatosan takarítani kell az üvegfalat, hogy ne legyen vízcseppes vagy vízköves, egy szóval csúnya. Az ívelt falak kevésbé problémásak ebből a szempontból. A mozaik alkalmazásával egészen különleges, mediterrán hangulatú fürdőszobák kialakítására van lehetőség. Ha még teljesebbé szeretné tenni a képet, akkor hasonló stílusban készült fürdőszoba polcokat is ki lehet alakítani a fürdőszobában.

Az íves formákban rengeteg lehetőség rejlik. A megszokott szögletes formákhoz szokott szem számára az újfajta megoldás nagyon kedvelt opció. Az íves forma akár a fürdőszoba díszeként is kiválóan megállja a helyét. Érdemes nyitottan hozzáállni a fürdőszoba belsőépítészetben rejlő lehetőségekhez. További előny, hogy az íves fal kitűnően meg tudja akadályozni, hogy a zuhanyzás során a víz kifröcsköljön és beterítse a teljes fürdőszobát. Az íves formák tehát rendkívül előnyösek lehetnek a fürdőszobában, így, ha szeretné teljes mértékben megváltoztatni az enteriőrt, akkor érdemes kipróbálni. A fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldalon bővebb információkat is talál!