HP utángyártott toner a patronvilag.hu webáruházban

Egy kiváló márka, amely garantálja a minőséget, ez a HP. A nyomtatóba való tonerek, akárcsak a többi nyomtató kellék esetében arany áron kaphatók. Azonban bármilyen márkáról is legyen szó, van olcsóbb megoldás!

HP utángyártott toner segítségével nem csak kiváló minőségben tud nyomtatni, de a toner vásárlás költségeiből is lefaraghat. Azok a háztartások és irodák, ahol gyakran nyomtatnak nagy mennyiségben, tisztában vannak vele, hogy milyen borsos árat kell az üzletben vagy a webáruházban ott hagyni az eredeti tonerekért. De, mit lehet tenni, hogy továbbra is jó minőségben tudjunk nyomtatni, ugyanakkor ne kelljen egy nagyobb összeget kifizetnünk a tonerért? Az utángyártott tonerek egyre népszerűbbek, ami nem csoda, hiszen sok esetben az eredeti toner árának töredékébe kerülnek. Az utángyártott tonerek kritikusai általában a minőséget hozzák fel, mint kritikus tényezőt, azonban számos teszt igazolta, hogy az utángyártott tonerek közel hasonló minőséget képviselnek, mint az eredetiek, vagyis nincs köztük számottevő különbség. Ugyanakkor az utángyártott tonerek sokkal környezetbarátabbak, mint az eredeti változatok.

A fentiek igazak a HP márkára is. A HP Magyarország egyik legnépszerűbb márkája, így nem csoda, hogy sokan szívesen választják ezt a márkát. A HP utángyártott tonerek mindössze egy százalék selejt aránnyal rendelkeznek, ami egy újabb bizonyíték a kiváló minőségre. A tonereket illetően tudni kell, hogy nem szabad az élükre állítva tárolni őket, mivel így a tonerpor a tonertest egyik felébe tömörödhet. Használat előtt pedig még a biztosító szalag eltávolítása előtt el egy laza mozdulattal fel kell rázni a tonert, hogy a tonerpor arányosan elosztodjon a toner testben.

Vélemény, hozzászólás?