Dr. Balogh Illés nőgyógyász rendelése – Foglaljon időpontot online!

Nőgyógyászt találni, aki empatikus, kedves és jól is végzi a munkáját nem könnyű. Azonban van olyan orvos, akinél érdemes időpontot foglalni, méghozzá online!

Dr. Balogh Illés nőgyógyász rendelése Budapesten kellemes környezetben. Fontos lenne, hogy legalább évi egy alkalommal minden nő látogasson el nőgyógyászhoz, azonban ez ritka. Sokan csak akkor fordulnak szakorvoshoz, ha konkrét panaszuk van. Pedig a szűrővizsgálatok által időben kiderülhet, ha baj van és minél előbb elkezdhetik a kezeléseket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok tévhit kering a köztudatban bizonyos nőgyógyászati témákban, így emiatt is fontos volna a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatokra elmenni. Még rosszabb, ha valaki konkrét panaszok esetén sem látogat el nőgyógyászhoz, hanem vár, hogy a probléma magától megoldódjon. Erre azonban kicsi az esély és míg várakozik, egyre nagyobb lesz a baj. Ha nincs még nőgyógyásza, esetleg jelenlegi nőgyógyászát szeretné leváltani, akkor bátran ajánljuk dr. Balogh Illés nőgyógyászt, aki egyben az endokrinológia területének is szakértője.

A foglaljorvost.hu weboldalon számos orvost megtalálhat, köztük dr. Balogh Illést is. Az orvos nevére vagy képére kattintva további információkat tudhat meg az orvosról, ezenkívül megtekintheti a páciensek értékeléseit, valamint az általuk írt kommenteket is. Telefonálás esetén nem feltétlenül biztos, hogy azonnal eléri az orvost vagy asszisztensét és az is előfordulhat, hogy félreérti az időpontot. Online foglalás esetén ettől nem kell tartani, hisz az időpontot Ön választja ki. A visszaigazoló e-mail pedig tartalmazza az összes fontos információt, úgy, mint az orvos neve, rendelőjének címe, valamint az időpont.

Vélemény, hozzászólás?