Hiányzó fogak pótlása implantátummal Győrben

Az emberek többsége szégyenli, ha valamilyen testi hibával rendelkezik, esetleg valamiféle esztétikai hibával küzd. Így van ez a fogak elvesztése esetén is, azonban szerencsére van megoldás!

Implantátum Győr városában tapasztalt fogorvosokkal. Az emberek többsége nem igazán szívleli a fogorvosokat, mivel tart a fájdalmas kezeléstől. Azonban vannak esetek, amikor az embernek mondhatni nincs választása, muszáj időpontot kérnie és alávetni magát a kezelésnek. Abban az esetben, ha baleset vagy bármilyen egyéb okból kifolyólag kiesik egy vagy több foga, az nem csak esztétikai szempontból jelent problémát, de akár funkció szempontjából is gondot jelenthet. Főleg akkor, ha a rágófog hiányzik. Ilyenkor az a legokosabb döntés, ha konzultál fogorvosával és implantátum segítségével pótlásra kerülnek az elvesztett fogak. A fogimplantátum nem csak abban az esetben jó opció, ha egy – két foga hiányzik, hanem teljes fogsor pótlása is lehetséges általa.

Az implantáció folyamata során előszőr is konzultáción kell részt venni a fogorvossal, aki az előzetes vizsgálás során felméri a fogazat állapotát és komplex kezelési tervvel áll a páciens elé. A tájékoztatás során a páciens tisztább képet kap a költségekről, a gyógyulás folyamatáról, valamint magáról a beavatkozásról és annak időtartamáról. A fogimplantáció segítségével nem csak önfeledt, egész fogsoros mosolyát kapja vissza, ezáltal pedig magabiztosságát, de életminősége is jelentősen javul, hiszen a rágás sem fog problémát okozni, újra fogyaszthatja kedvenc ételeit, italait. Fontos, azonban, hogy az implantátumok tartóssága és a saját fogai érdekében a szájhigiéniára vonatkozó szabályokat tartsa be, így még hosszú ideig élvezheti mosolyát.

Vélemény, hozzászólás?