Hatályos cégkivonat a legrövidebb időn belül

Ma már nagy szerencsénkre az internetnek köszönhetően nagyon sok felesleges feladat alól kímélhetjük meg magunkat. Ilyen pl. az online megrendelt cégkivonat is.

Hatályos cégkivonat a legfrissebb adatokkal van ellátva.  Amennyiben nem szeretnénk naphosszakat egy-egy szükséges dokumentum megszerzésével eltölteni, akkor az online megrendelhető cégdokumentumokat nekünk találták ki. Ezzel nem csak időt, de energiát is spórolhatunk, hiszen az egész napos programot akár öt percre is lerövidíthetjük. A Cégkivonatokat manapság egyre több helyen kérik, hiszen ezzel tudjuk magunkat igazolni, hogy közünk van az adott céghez. A cégkivonatok megrendelhetőek elektronikus nyomtatható Pdf formátumban, illetve az eredeti közhiteles papír alapú formában is. Amennyiben az elektronikus formát választjuk, akkor azt már a befizetést követően pár órán belül megkapjuk e-mail formájában. Így, ha nagyon sürgősen van rá szükségünk, akkor ez igen jó választás lehet. Ezt a formát kisebb ügyintézések esetén szokták elfogadni, mint pl. postai ügyintézés, vagy egy céges autó műszaki vizsgája esetén.

A közhites dokumentumok igénylésénél is van esély az aznapi kézbesítésre, amely futár által történik meg. A cégkivonatok elérhetők több formában is, így minden esetben mielőtt igényelnénk érdemes megkérdezni a befogadó szervet, hogy milyen formátumra lesz szükségünk. Hiszen annak függvényében változhatnak, hogy hol szeretnénk felhasználni őket. Az oldalunkon keresztül az összes szükséges cégkivonatot betudja szerezni akár már pár kattintás által. Továbbá idegen nyelven is kérhetőek, mint pl. angol, német vagy éppen francia. Amennyiben külföldi ügyintézésről van szó, akkor minden esetben az Apostille cégkivonatot kérvényezzük.

Vélemény, hozzászólás?