Freelove – a könnyed, laza kapcsolat érdekében

Nagyon sokan azt állítják, hogy a társkeresőkkel az egyik legnagyobb probléma, hogy felületes ismerkedésre adnak lehetőséget. Tagadhatatlan, hogy ebben van némi igazság, azonban ennek ellenkezőjére is bőven akad példa. Olykor azonban pont ez az, amire szükségünk van, kötöttségek nélkül.

Freelove – szexpartnerkereső pontosan azt nyújtja, amit ígér. Se többet, se kevesebbet. A mai rohanó világunkban, amikor mindent körbe ölel az online tér, egyáltalán nem könnyű időt szánni az ismerkedésre. Ráadásul hatalmas lutri odamenni a kiszemelthez és megszólítani, hiszen mindig ott van az esély az elutasításra, aminek senki sem örül. Ha kötetlen, laza kapcsolatra vágyunk, akkor kiváló terepnek tűnik egy buli, azonban a füstös szórakozóhelyeken sem könnyű ismerkedni a dübörgő zene mellett. Ma már mindenkinek a zsebében ott lapul az okostelefon, így adja magát az ötlet, hogy a személyes ismerkedés helyett online próbálkozzunk. Különösen akkor, ha nem hosszú távú, komoly kapcsolatra vágyunk, csak szeretnénk valakivel kellemesen eltölteni az időt.

Online a legtöbb ember könnyebben nyílik meg mások előtt, hiszen az adott platformon mindenki ugyanazzal a céllal van jelen, vagyis kisebb eséllyel kell tartani a visszautasítástól. A diszkréció és az anonimitás szintén segít abban, hogy könnyebben megnyíljunk és szégyenérzet nélkül közöljük a potenciális partnerrel, hogy mi a célunk, milyen vágyaink vannak. A kereső és a megfelelő algoritmus nagy segítséget nyújt abban, hogy megtaláljuk azt a partnert, akivel kellemesen eltölthetünk néhány pásztorórát. Onnantól, hogy megvan az ideális személy, már csak rajtunk múlik, hogy kötetlen időtöltés, esetleg valami több lesz a dologból. Éppen ezért a partnerkeresők számos előnyt nyújthatnak számunkra.