Forradalmian új, MarilyNails építőzselék

A MarilyNails mindig kitalál valami újat, ami megkönnyíti a körmösök munkáját és szerelembe ejti a vendégeket. Legújabb vívmányuk a forradalmian új építő zselé a MarilyNails Builder Gel családját erősíti. A modern felhasználásra készült fehér és rózsaszín, átlátszó, valamint körömágyhosszabbító építőzselékkel öröm a körmös munka!

Építőzselé, amelyben biztosan nem fog csalódni! A MarilyNails legújabb építőzseléi tökéletesen használhatók akár sablonon, akár sablon nélkül a természetes körömlemezen. Ráadásul eldöntheted, hogy milyen állagú építőzselé alkalmas számodra. A kínálatban megtalálható egy lágyabb és egy sűrűbb builder gél, amelyekkel gyerekjáték lesz a munka. Biztosak vagyunk benne, hogy ezeket az építőzseléket hamar meg fogod kedvelni, ugyanis könnyen kezelhetőek és kiváló tapadással rendelkeznek, illetve tartósságuk miatt is hamar a kedvenceddé fognak válni. Ezek a kifogástalan termékek rejtegetnek még egy kellemes meglepetést számodra! Az ArchiTech clear építőzselé kellemes citrus illatot áraszt reszelés során!

Az építőzselé használata igazán egyszerű, LED és UV lámpában egyaránt gyorsan és tökéletesen megkötnek. A LED lámpában a kötési idő másfél perc, UV lámpában pedig három perc. A hosszantartó és tökéletes tapadás érdekében érdemes az építést megelőzően a természetes körömlemezen vékony rétegben ArchiBase Gélt használni. Ha a francia körmök szerelmese vendéged, akkor érdemes a CoverGelek szekcióját megtekintened. Ha nem jelent számodra problémát a sűrűbb anyaggal való munka, sőt számodra ez egyszerűbb, akkor érdemes kipróbálnod a körömhosszban való építéshez az ArchiTech CoverGel építő zselét. Ha szeretnél MarilyNails építőzselét rendelni, akkor érdemes ellátogatni a marilynails.hu webáruházba!