.eu domain név, bejegyzett Uniós tagállambeli székhellyel rendelkezőknek

Új webcím kiválasztásakor sokszor fejtörést okoz a végződés kiválasztása. Könnyebb helyzetben talán azok vannak, akik a hazai és az európai piacra kívánnak betörni, hisz ez a kettő végződés elé egyértelmű. A .eu domain nevek azok számára hozhatók létre, akik az Európai Unió valamely tagállamában rendelkeznek székhellyel.

A .eu domain név az Unió számára készült azért, hogy a különböző cégek erősíthessék jelenlétüket az Európai Unió piacán. Az ilyen domainek létrehozása már néhány kattintással végbemehet az awh.hu weboldalon, ráadásul rendkívül kedvező éves díjak mellett. A weboldal felületének megalkotása során a könnyű felületkezelés volt az egyik fő kritérium, hogy az ügyfelek maguk hajthassák végre, többek között a regisztrációs folyamatokat. Az automatikus ügyintézésnek hála papírmentesen és utánajárás nélkül történhet minden .eu domain név regisztrálása, átregisztrálása vagy hosszabbítása. Aki .eu domaint használ, képes magát azonosítani az európai piac szereplőjeként, mely egy remek visszajelzés weboldala látogatói számára.

Továbbá azok is szívesen használják ezt a domain végződést, akiknek működése összefügg az uniós szabályozással, s akik a .eu domain használatával erősítenék meg piaci jelenlétüket. A .eu domain már önmagában megbízhatóságot sugároz, hiszen csak bejegyzett székhelyű személyek és vállalkozások használhatják. A marketingnek kimondottan jót tesz, s az üzlet növekedését is elősegítheti. Egy új .eu domain név kitalálása és a domain keresőben történő lefuttatása után akár 10 perc alatt használhatóvá válik. Meglévő .eu domain átregisztrálásához kicsit több kattintásra van szükség, de ez is pillanatok alatt elkészülhet. Ne habozzanak, legyen jelen online vállalkozásukkal az európai piacon, hogy szolgáltatásaik, produktumaik még szélesebb körben váljanak ismertté és elérhetővé!