Gumiszerviz Nyíregyháza városában számos szolgáltatással

A G-MAXX Gumiszervizben számos olyan szolgáltatás érhető el, melyek segítenek abban, hogy az abroncs megfelelőképp működjön. A gumival kapcsolatos szolgáltatások mellett eredetiség vizsgálatra is van lehetőség, mely számos esetben nagyon hasznos lehet.

Gumiszerviz Nyíregyháza munkatársai készséggel állnak rendelkezésre az ügyfelek számára. Amíg a munkálatok zajlanak, addig az ügyfelek a G-MAXX kávézóban elfogyaszthatnak egy ízletes kávét és lazíthatnak. A szakemberek magas szintű szolgáltatásokat nyújtanak a professzionális gépek és eszközök alkalmazása segítségével. Nem csupán a javítják, centírozzák és szerelik a gumiabroncsokat, illetve keréktárcsákat, hanem értékesítik is azokat. Motorkerékpárok, személygépjárművek, haszongépjárművek és kis tehergépkocsik abroncsának javítása kapcsán is nyugodtan forduljon a szakemberekhez. Ezenkívül eredetvizsgálatot is végeznek a szakemberek, melynek köszönhetően megállapítható, hogy az autó összes specifikuma, egyedisége egyezik-e a gépjármű azonosító adataival. Ha esetleg nem, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy ennek mi az oka. Ha nincs egyezés, annak oka lehet korrózió, hamisítás vagy sérülés utáni javítás.

Az eredetiség vizsgálatra számos esetben szükség lehet. Ilyen például a használt gépjármű vásárlás vagy ha az autót külföldről hozták be. Ha az új gépjármű nem rendelkezik járműkísérő lappal, akkor is elengedhetetlen az eredetiség vizsgálat. Első forgalomba helyezés esetén is ez a helyzet. Továbbá, ha bármilyen olyan műszaki beavatkozást végeznek az autón, mely a gépkocsi alvázszámának megváltozásával jár. Az eredetiség vizsgálatra az okmányokat is el kell vinni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a gmaxx.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!