Cigi tartó – varázsoljuk egyedivé gravírozással

Noha az egészségre gyakorolt hatásai miatt a dohányzás immáron évről évre egyre kevesebb embert érint hazánkban, még mindig nagyon sokan hódolnak a füstölés szenvedélyének. A legfrissebb adatok alapján még mindig minden negyedik felnőtt rendszeresen rágyújt, így aztán az ehhez kapcsolódó kiegészítők piaca meglehetősen nagy. Ez persze érthető, hiszen egy-egy kellék bizony nagy segítséget jelenthet a mindennapok során.

Ilyen például egy cigi tartó is, lévén a gyártók által biztosított csomagolás még a keménydobozos termékek esetében sem mondható kifejezetten strapabírónak. Arról nem is szólva, hogy az egységcsomagolás bevezetésével a dizájnelemeknek is leáldozott, ezért aztán ha ki szeretnénk tűnni a tömegből, akkor azt csak egy külön megvásárolt cigi tartó segítségével érhetjük el. Szerencsére a forgalmazók is felfedezték a felhasználók megnövekedett igényeit, ennek köszönhetően pedig a cigarettatárcák kínálata igencsak kiszélesedett az elmúlt évek során. A letisztult modellek mellett mind gyakrabban jelentek meg díszesebb példányok is, így pedig mindenki könnyedén megtalálja a számára kedves darabot.

Ugyanakkor még egy cigi tartó esetében is sokszor fontos szempont, hogy az teljesen személyre szabott legyen. Ezt a legkönnyebben úgy valósíthatjuk meg, ha választunk egy különlegesebbet a kínálatból és ezt követően valamilyen egyedi motívumot, vagy szöveget gravíroztatunk a felületére. Ez lehet akár a nevünk is, de nyugodtan el is engedhetjük a fantáziánkat és kihasználhatjuk a cigi tartó mérete adta lehetőségeket. A különféle vicces ábrák, vagy szellemes egysorosok bárki arcára mosolyt csalhatnak, érdemes tehát élni a gravírozás adta lehetőségekkel. Persze azt se felejtsük el, miszerint egy egyedi példány kapcsán jóval kevésbé valószínű, hogy véletlenül elcseréljük, emellett sokkal nagyobb az esélye, hogy visszakapjuk, ha esetleg elhagynánk valahol.