Az önfejlesztő könyvek tagadhatatlan ereje

Az önfejlesztés rendkívül fontos, azonban sajnos sokan nem tulajdonítanak neki kellő jelentőséget. Pedig az önfejlesztésnek nagy szerepe van abban, hogy el tudd érni céljaid. Ez egy rendkívül széles és komplex terület, mellyel megéri foglalkozni, hiszen azáltal, hogy magadba fektetsz, egyben a jövőbe is.

Önfejlesztő könyvek terén bőven van miből válogatni, így semmi akadálya, hogy megtaláld azokat, melyek a leginkább hozzájárulnak életed pozitívabb irányba tereléséhez. Főleg a sikeres életutak és élettörténetek olvasása és megismerése lehet hasznos, hiszen ezáltal betekintést kaphatsz, hogy az igazán kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező emberek hogyan gondolkodnak, valamint hogyan érték el azokat a mérföldköveket, melyeket te is szeretnél egy nap elérni. Az Orsó Lajos által írt A kitartás kézzel fogható csodái egy igazán izgalmas és érdekfeszítő könyv, mely egyszerű élettörténeteken keresztül mutatja be, hogy megéri a kevésbé komfortos, nehezebb utat választani, amely ugyan nem könnyű, de mindenképp megéri, hiszen olyan csodákat rejt, melyekre másként nem bukkanhatnál rá.

Természetesen az olyan nagy sikereket elérő emberek élettörténete is rendkívül inspiráló lehet, mint például Steve Jobs vagy Elon Musk, ugyanakkor A kitartás kézzel fogható csodái sokkal emberibb, könnyebb azonosulni az íróval. Ráadásul az olvasmányos írásmódnak köszönhetően biztosan nem egy könnyen fogod letenni a könyvet. Amellett, hogy egy érdekes könyv, nagy segítséget jelnet abban, hogy tudatosítsd magadban, hogy milyen célokat szeretnél elérni és hajlandó legyél ezért kilépni a komfortzónádból is. A legjobb, ha összeírod, hogy mely önfejlesztő könyveket szeretnéd elolvasni, így a leírt lista motiválni fog, hogy valóban kezedbe vegyed ezeket a könyveket és megismerd a bennük lévő történeteket!