Vas megyében klíma szerelés? Nem probléma!

Ha fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni, vagy hűvös nappalira vágyik, sokféle tudású és teljesítményű klímaberendezés közül választhat a piacról. Egy jó szakember segíthet az ön igényeinek legjobban megfelelő készülék kiválasztásában.

Vas megye klíma szerelés tekintetében az ország legjobban ellátott területei közé tartozik. Tóth László több éves tapasztalattal segít lakossági és ipari klímák kiválasztásában, telepítésében, karbantartásában. A modern gépekkel 10-15 %-kal alacsonyabb áron fűtheti lakását, mint gázfűtéssel. A fűtésre optimalizált készülékek inverteres technológiával vannak felszerelve, amely hatékonyan szabályozza a motor sebességét, ezáltal növeli a készülék energiahatékonyságát. Az inverter beállítja a motor sebességét, az folyamatosan működik és kiküszöböli a nagyobb energiafelhasználást az indítással és a leállással. Az inverteres technológia akár 30%-kal csökkenti az energiafogyasztást.

Az új építésű házaknál a hő és a hűtési igény leolvasható a tervrajzról régebbi típusú ingatlan esetében Tóth László segít meghatározni, hogy mekkora teljesítményű készülékre van szükség az ön otthonában. Teljesítmény szempontjából sem a túl nagy, sem a túl kicsi nem jó választás, az alulméretezett klíma többet fogyaszt, mert folyamatosan maximum teljesítményen működik. A szükséges teljesítmény nagyságát befolyásolja az ingatlan belmagassága, tájolása, a szigetelés vastagsága, az ablakfelületek nagysága is, valamint az is, hogy átlagosan hány személy tartózkodik a fűtendő/hűtendő helyiségben. Ha Vas megyében él és klímát szereltetne, hívja bizalommal Tóth Lászlót a 06308428938-as telefonszámon. További információt talál a triplaklima.hu oldalon is.

Vélemény, hozzászólás?