Spanyol magántanár Budapest környékén

A spanyol nyelv a beszélt latin meghatározott típusából származik. Ez a dialektus az Ibériai-félsziget közép-északi régiójában alakult ki, a Nyugat-római birodalom ötödik századának pusztulását követően. Ha önnek is tetszik ez a nyelv, keresse fel weboldalunkat.

Spanyol magántanár Budapest közelében elérhető az espadia.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti, hogy hogy zajlanak a spanyol magánórák, többet tudhat meg Zsebeházi Dia magán tanárról és az árakról is, ha tehát elsajátítaná ezt a nyelvet, ne vesztegesse az idejét. A spanyol nyelvet fel kell fedezni. Nem lehet megtanítani valakinek, aki nem motivált. A nyelv megtanulása öntől is függ, nemcsak az iskoláktól vagy tanároktól. A nyelvtanárok elkötelezik magukat arra, hogy segítsenek javulni, de nem tudnak varázsolni, vagyis ön nem fog tudni folyékonyan spanyolul beszélni, ha nem végzi azokat a gyakorlatokat és feladatokat amiket a tanár kér. A nyelvet önnek kell elsajátítania. A tanár ösztönözheti, elmagyarázhat dolgokat és biztosítja a lehető legjobb nyelvi forrásokat. Így tesz Zsebeházi Dia is aki évek óta foglalkozik spanyol nyelv tanításával, és szeretettel vár mindenki magánórára Budapest környékén.

A nyelviskola osztályterme túl gyakran csak egy mesterséges környezet, ahol a hangsúly a nyelv tanításán van a tanterv által előírt ütemterv szerint. Az elvárás, hogy a tanár egy bizonyos sorrendben adja meg a nyelvi ismereteket vagy készségeket. Mindaddig, amíg a tankönyvet az előírt időtartam lefedi, és a teszteredmények pozitívak, feltételezik, hogy a nyelvet elsajátították. Ez viszont nem így van, és sokkal jobban jár, ha nyelvtanárhoz fordul, aki személyre szabott ütemtervet készít, személyre szabott témákkal és leckékkel, hogy a nyelvtanulás is személyre szabott legyen. Amennyiben megtekintené a teljes leírást mindenképpen keresse fel az espadia.hu weboldalt mert itt mindent megtudhat amire kíváncsi.

Vélemény, hozzászólás?