Sárgabarackot minden konyhába!

A zamatos, nyáron termő, Ázsiai származású sárgabarack sokak kedvence. Világszerte termelik, s Magyarország is igen nagy mennyiségben képes a piacra dobni, ha az időjárás és a tavaszi fagyok kegyesek.

Mivel a sárgabarack rendkívül sok felhasználási lehetőséget biztosít, igen közkedvelt gyümölcs. Háziasszonyok kamrapolca elképzelhetetlen a különböző sárgabarack lekvárok, aszalványok, ivólevek nélkül, de a gyakorlottak veszik a fáradságot és előre bekészítik belőle a házi, barackos gombócot is a fagyasztóba. A sárgabarack az a gyümölcs, ami szinte mindennel jól passzol. Ínycsiklandó fogás csokoládéval, túróval, vaníliával, az ínyencek húsok mellé is képesek úgy párosítani, hogy az igazi kulináris élvezet legyen. Ehhez azonban elengedhetetlen a kiváló minőségű gyümölcs. A fent felsoroltakhoz többnyire ép és egészséges sárgabarack kerül felhasználásra, mivel azonban ez a gyümölcs mindenhogyan felhasználható, sérült változata kiváló cefre alapanyag, melyből később illatos pálinka válhat.

A beszerzés nehezebb. Akinek nincs gyümölcsöse vagy a kiskertben néhány fája, kénytelen megvásárolni. A termelők azonban ki vannak téve a folyamatosan változó gazdasági helyzetnek, az időjárásnak, így az árak gyakran elszállnak, s sokan inkább megvonják maguktól a vásárlás lehetőségét. A kozertplusz.hu webáruház kedvező áron kínál magyarországi származási helyről, termelői sárgabarackot. A gyümölcs 1 kilogrammos kiszerelésben kapható, a vásárlók igény szerint növelhetik gombok segítségével a rendelni kívánt mennyiséget. A kosárba helyezés után már csak a fizetési, szállítási adatokat kell megadni, s a sárgabarack máris útra kél a megadott rendelési cím felé. Amennyiben másra is szükség van a befőzés során, érdemes körülnézni a Közértplusz teljes kínálatában, mert a rengeteg friss, hazai zöldség és gyümölcs mellett rengeteg élelmiszer található még. Forduljanak hozzájuk bizalommal!