Reptéri parkoló – parkolás egyszerűbben, mint gondolná

Utazás előtt az ember már alig várja, hogy felüljön a repülőgépre és úticélja felé vegye az irányt. Azonban mielőtt még erre kerülne a sor, az embernek először még muszáj autója biztonságos parkolásáról gondoskodnia. Hisz senki sem akar utazása során az autója miatt aggódni.

Reptéri parkoló a nap mind a huszonnégy órájában, fedett helyen. Az Európa Parkoló mindezt garantálja Önnek. A fedett parkolónak köszönhetően autója biztonságban lesz az időjárási viszontagságokkal szemben. Ugyanakkor sokan az időjárástól kevésbé tartanak, mint a tolvajoktól, vagy a rongálóktól. Erre is van megoldás, hisz az Európa Parkoló egész területén a nap huszonnégy órájában biztonsági őr által védett, valamint kamerákkal megfigyelt. Ezenkívül fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a parkoló sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkezik. Miután megérkezik a parkolóba rövid adminisztrációt követően légkondicionált, igazán komfortos kisbuszokkal szállítják az utasokat, valamint bőröndjeinket a terminálokhoz. Az adminisztráció folyamán kapott parkoló kártyát őrizze meg, a rajta szereplő telefonszámot pedig mentse el.

Nagyon fontos, hogy az idővel megfelelően kalkuláljon, hisz az adminisztráció és a transzfer is időigényes, körülbelül 15 – 20 percen át tart. Arról nem is beszélve, hogy a repülőtér megnövekedett forgalma miatt, minden folyamat egy kicsit lassabb, így érdemes a parkolóba érkezni az indulás előtt legalább 2, de inkább 2 és fél órával. A parkolási díj nem csak magát a parkolást foglalja magában, de a reptérre az ingyenes transzfer szolgáltatást is, valamint a visszaérkezést követően a vissza az autójához a repülőtéri parkolóba. Válassza az Európa Parkolót, hogy már az utazás kezdetén kellemes tapasztalatokban legyen része.

Vélemény, hozzászólás?