Dell szerverek a legkeresettebbek

Amennyiben a legjobbakkal szeretne együtt dolgozni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. A csapatunk teljeskörű felújítással és garanciális termékek értékesítésével foglalkozik. Továbbá a kínálatunkban minden szükséges alkatrész megtalálható.

Dell szerverek mindig felújítva, tesztelve és legfrissebb frissítésekkel kínáljuk őket. Melyet azzal biztosítunk, hogy pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rájuk. A többi márkához hasonlóan a Dell szervereket a magasságuk függvényében mérik őket. A legnépszerűbb szerverek egy, illetve kettő egység magasak, ám ha igény van rá, akkor akár négy vagy öt egység magasságú szervereket is a rendelkezésre bocsátunk a megrendelőnek. Általában úgy szokták meghatározni, hogy minél magasabb egy szerver, annál nagyobb a bővítési lehetősége. Általában a Dell szervereket, szervertermekben, szünetmentes egységekkel kötik össze. A Dell szerverek kialakítása lehetővé teszi, hogy a szerverek és a kiszolgáló egységeik könnyebb kábelezést, üzembe helyezést, továbbá egyszerű karbantartást és frissítést biztosítanak.

Ugyanis a legtöbb szerver tolótartó síneken van felszerelve, ennek köszönhetően gyors hozzáférést biztosít. Az általunk biztosított szerverek mind konfigurálva vannak, illetve biztosítunk arra is lehetőséget, hogy az üzleti igényeinek megfelelően saját maga állítsa össze a szerver alkatrészeket. Amely még igen kecsegtető lehet egy vásárló részére, hogy a nálunk megvásárolt termékekre egy év garanciát biztosítunk, melyet még kiterjeszthetünk maximális további egy évvel. Amit garantálunk, hogy a legkedvezőbb áron juthat hozzá, a legjobb minőségű termékekhez, illetve mindig arra törekszünk, hogy a vevőin minden igényét kielégítsük.

Vélemény, hozzászólás?