Professzionális fogászati CT a Smile Expert Fogászaton

A Smile Expert Fogászat munkatársai egytől-egyig magasan képzett szakemberek, akik mindennap lelkiismeretesen dolgoznak azért, hogy a páciensek elégedetten keljenek fel a fogászati székből. A szakemberek munkáját többek közt a korszerű eszközök, berendezések is segítik. Nem túlzás kijelenteni, hogy a Smile Expert Fogászaton a legjobb helyen és a legjobb kezekben van.

Fogászati CT alkalmazása nagy mértékben megkönnyíti a szakemberek munkáját. A diagnózis felállítása nem csupán egy egyszerű vizsgálat által történik. A CT és a panoráma röntgenfelvételek segítenek a pontos diagnózis felállításában, valamint a kezelések hatékonyságát is növelik. A páciensek számára semmiféle kellemetlenséggel nem jár a felvételek elkészítése, ellenben a vizsgálatot segíti, a sugárterhelés pedig minimális, így attól sem kell tartani. A panoráma röntgenfelvétel a páciens szájüregéről, illetve fogairól két dimenziós képet készít, így lehetővé téve, hogy a két állkapocs megjelenjen egyetlen képen. Ezzel ellenben a Cone Beam CT a teljes csontszerkezetet és a fogakat három dimenzióban ábrázolja.

A modern technológiának köszönhetően ma már a különféle képalkotó eljárások hatékonyan alkalmazhatók a fogszabályozási folyamatok, gyökérkezelések, góckutatás és szájsebészeti beavatkozások esetében. A mai képalkotási eljárásoknak köszönhetően az orvosok olyan problémák kapcsán is megoldást tudnak találni a problémára, ami egykor jóval nehezebb volt. Ha szeretne minőségi, szakszerű ellátásban részesülni, akkor célszerű a Smile Expert Fogászatot választani, ahol a szakértő szájsebészek, fogtechnikusok és fogorvosok a legjobb tudásuk szerint látják el. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a smileexpert.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!