Parapark – Elég bátor vagy, hogy kipróbáld?

Győrben már kisebb hírnévnek örvend a Parapark, így aki erre jár, annak mindenképp érdemes kipróbálni a Parapark izgalmas szabadulószobáit. Ezek a szabadulószobák igazán próbára fognak tenni, így biztosan sokáig fogod emlegetni az élményt barátaiddal együtt! Ha igazán próbára akarod tenni magad, akkor mielőbb foglald le a Parapark egyik szabadulószobáját!

Parapark – Ha egy olyan szabadulószobában akarod megmérettetni magad, ahol valóban a logikus gondolkodásmód és az elgondolkodtató fejtörők dominálnak a fülsiketítő és vakító hang- és fényeffektek helyett, akkor érdemes a Parapark szabadulószobáit választanod. A Parapark az egyik legkedveltebb szabadulószobás hely Győrben, így nem csak a városból, hanem környékbeli településekről is gyakran érkeznek kalandvágyó csapatok, akik szívesen próbára teszik magukat. A Parapark nem fény és hang effektjei által emeli meg az adrenalin szintet, sokkal inkább az izgalmas feladatok és rejtvények által válik izgalmassá a hely. A résztvevők egytől-egyig dicsérik a szabadulószobákat és pozitívan nyilatkoznak az élményről!

Parapark Győr – Igazi élmények várnak!

Legalább ketten, maximum hatan tudtok részt venni a Parapark szabadulószobáiban, ugyanis hatnál többen nem férnétek el, míg egyedül esélytelen lenne a kijutás, bármennyire is zseniális az illető. A szabadulószobából csak akkor tudtok kijutni, ha egy csapatként dolgoztok, átlátjátok az összefüggéseket és logikusan gondolkodtok. A Parapark szabadulószobáiban az alsókorhatár tizennégy év. Ha úgy érzed neked sikerülne kijutni a Parapark szabadulószobáiból és szeretnél bővebben informálódni, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol számtalan hasznos információval lehetsz gazdagabb!

Vélemény, hozzászólás?