VR játékok – Hatalmas választék, hatalmas élmény

A VR hatalmas élményt jelent, aki egyszer megtapasztalja, az valószínűleg újra szeretné átélni. Teljesen más élmény a képernyőt bámulva játszani és úgy, ha a játékos valóban bent van a játékban. Ráadásul ma már bárki kipróbálhatja a virtuális valóságot!

VR játékok terén ma már hatalmas a választék. Vannak veterán játékosok és olyanok is, akik csak ismerkednek a virtuális valósággal. Bármelyik tábort is erősíted, nincs rá szükség, hogy mélyen a zsebedbe nyúlj és komoly összeget adj ki egy teljes VR szettre. A Bad Chicken elhozza neked a virtuális valóságot! Neked csak időpontot kell foglalni és kiválasztani, hogy milyen játékkal szeretnél játszani. A kínálatban a legkülönfélébb játékok találhatók, a vérrel teli lövöldözős játékoktól kezdve, a gyerekeknek való játékokon át az olyan játékokig, amivel többen is tudtok játszani. A virtuális valóságban gyakorlatilag bármit megtehetsz, ledőlnek a korlátok. A virtuális valóságban zombikra lőhetsz, harcolhatsz kardokkal, pisztolyokkal, több emelet magasban sétálhatsz a párkányon, egy szóval akár veszélyes szituációkban is részt vehetsz úgy, hogy közben teljes mértékben biztonságban vagy.

Játssz te is a virtuális valóságban!

A Bad Chicken, online platformján a badchickenvr.hu weboldalon bővebb információkat is szerezhetsz, ugyanakkor meg is tekintheted a VR játékok hatalmas választékát. Az sem probléma, ha még sosem próbáltad a VR játékokat, ugyanis vannak kifejezetten olyan játékok, amelyekkel megismerkedhetsz a VR játékokkal. A hatalmas kínálatban biztosan megtalálod a számodra megfelelő játékokat. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogass el a badchickenvr.hu weboldalra és foglald le saját időpontod minél előbb!

Vélemény, hozzászólás?