Ősrégi gyógyír a süngomba

A kínai orvoslásnak nagy múltja van. Gyengéd, inkább a természetes módszerekkel való gyógyítást alkalmazza, a test és a lélek egyensúlyát keresve. A gyógynövények használata, a meditáció és légzésterápia egyaránt hozzátartoznak a távol-keleti orvoslás alapköveihez.

Nem véletlen, hogy a süngomba Kínában már 1977 óta gyógyszernek minősül, hisz gyógyító hatása kutatásokkal bizonyított. A süngomba előnyei szinte végeláthatatlanok. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, de pozitív eredményekkel bír a különböző szív és érrendszeri betegségekkel szemben is. Sokan gyomorbántalmak, emésztőrendszeri és daganatos betegségek kezelésére használják, s a gyogyvarazs.hu oldalon olvasható vélemények között is látható az elégedettség és a pozitív csalódás a termék hatásaival kapcsolatban.

Többen az időskori memóriazavarok vagy demencia miatt vásárolnak süngomba kivonatot, hogy fitten tartsák éltes korú rokonaik elméjét, s mindezt nagy sikerrel teszik. A távol-keleten végzett kutatások szerint a süngomba fogyasztásával eredményesen lehet fellépni a daganatos megbetegedések ellen, önmagában vagy gyógyszeres kezelés mellett használva. A süngomba kivonat nem igényel különösebb tárolási feltételeket, száraz helyen, szobahőmérsékleten érdemes tartani, s felbontás után legkésőbb hat hónapon belül el kell fogyasztani. A gyogyvarazs.hu oldalon megvásárolható kiszerelés 50 adagnak felel meg. A napi 5 ml-nyi adag a mellékelt mérőkupakkal könnyedén kimérhető. Használata sem bonyolult, önmagban és italban feloldva is fogyasztható. A gyogyvarazs.hu oldalon a süngomba mellett számos jótékony hatással bíró kivonat található, melyek szintén az egészség megőrzését szolgálják. Válasszák a süngomba kivonatot, hogy a kemikáliákat elkerülve védekezzenek a szervezetüket érintő hatások ellen!