Nincs hol tárolni a kerti eszközöket? Szerezz be egy kerti fészert!

A kerti fészer kiváló opciót jelent, ha folyamatos dilemmát jelent a kerti eszközök elhelyezése. Ha az előszobában, nappali szekrényen, teraszon tárolod a kerti eszközöket, akkor az egyértelmű jele annak, hogy eljött a kerti tároló beszerzésének ideje.

Kerti fészer kiválasztása során az egyik legfontosabb szempont a helyes méret kiválasztása. Vannak, akik igyekeznek spórolni a tárolón és ennek érdekében egy kisebb típust vásárolnak. Ha tényleg csak pár szerszám tárolásáról van szó, akkor ez valóban jó ötlet, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség a tervezetten kívül egyre több dolgot visz be a fészerbe. Például a bicikliket, a bográcsot, a talicskát, a gyerek kerti játékait és a hobbi eszközöket. Így viszont könnyen lehet, hogy a kinézett és megvásárolt kerti tároló zsúfolttá válik és annyi minden kerül bele, hogy még bemenni is alig fogsz tudni. Emiatt vedd számba alaposan és nagyon őszintén, hogy mit akarsz a fészerben tárolni. A legjobb, ha a családtagokkal is beszélsz erről, mert könnyen lehet, hogy a párodnak is tervei vannak a tárolóval.

A helyes méret választással nagy mértékben megkönnyítheted a dolgod. Ha beszerzel egyet, akkor nem kell attól tartanod, hogy a kerti szerszámaid eltűnnek vagy a kertben hagyod és emiatt az időjárás viszontagságainak lesznek kitéve. Ma már igazán esztétikus fészereket lehet kapni, melyek tökéletesen passzolnak bármely kertbe. Némelyek egy szép kis ablakkal is el vannak látva, így még tetszetősebbek. Érdemes alaposan átgondolni, hogy szükséged van-e kisablakra, mivel az alá nem, vagy legalábbis kevésbé tudsz majd pakolni. A méret és a kisablak kérdésköre mellett a fészer anyagát is alaposan át kell gondolnod. A balena.hu webáruházban megtekintheted a minőségi termékek széles választékát.