Modern krém shaggy szőnyeg mustra! Hová, miért, milyet, mekkorát?

Tanácsok shaggy szőnyeg vásárlás előtt. A shaggy szőnyeget senkinek sem kell bemutatni. Ezt az édes kis bolyhos szőnyeg típust mindenki ismeri és kedveli. Kisméretű, vagy nagyméretű shaggy szőnyegről legyen szó, találunk neki megfelelő helyet.

Mi alapján döntünk, amikor szőnyeget szeretnénk venni? Az első legfontosabb kardinális kérdés a szín szokott lenni. Milyen illik otthonunkba, a bútorok mellé és a fal színéhez? Fontos, hogy összhangban legyen minden berendezési tárgy, így lesz meghitt, otthonos és kellemes érzésünk, amikor haza érünk. A második kérdés a minta. Egyszínű, egyszerű, vagy valami hóbortosra vágysz? Vastag legyen, vagy elég egy kis könnyed shaggy szőnyeg? Szerintem minél vastagabb, annál jobb, de sokféleképp gondolkodunk, másnak a vékonyabb az esete, ha shaggy szőnyegről van szó.

Én most a krém shaggy szőnyegről szeretnék pár gondolatot megosztani. Talán ez a legalkalmasabb színű és típusú szőnyeg, ami mindenhová beillik és nem kell túlságosan mélyen töprengeni azon, hogy jó döntést hozunk e vele. A krém shaggy szőnyeg egyszerre elegáns, fiatalos, stílusos és klasszikus is. Mindent meg lehet valósítani vele, bárhogyan álmodjuk meg lakásunk belső terét.

Shaggy szőnyeg
Shaggy szőnyeg

A krém shaggy szőnyeget a lakás bármelyik helyiségébe tesszük is, nem fogja elrontani az összképet. Aki egy kis bohózatra vágynál, a krém színű, kör alakú shaggy szőnyeg igazán üde színfoltja lehet a lakásnak. Közlekedő terekbe, hálószobába az ágy elé. Miért kellene a szőnyegnek csakis szögletesnek, sarkosnak lennie? Szerencsére már azokat az időket éljük, ahol semmi sem meglepő, ha a lakberendezésről van szó. Bármit megvalósíthatunk, amit csak megálmodtunk.

A nappaliba mindenképpen magas minőségű krém shaggy szőnyeg kerüljön, mégiscsak itt töltjük napunk legtöbb részét. Ide érkeznek meg családtagjaink, vendégeink, itt lógatjuk a lábunkat egy fárasztó nap után, a tv-t bámulva. Minél nehezebb egy szőnyeg, annál biztosabb lehetsz abban, hogy jól választottál, hiszen egészen biztos, hogy strapabíró, erős, minőségi szőnyeg tulajdonosa leszel. Van még egy tulajdonsága, amiből meggyőződhetünk a krém shaggy szőnyeg jó minőségéről, ez pedig az, hogy nehéz feltekerni. Száliránnyal befelé tekerve nehezen hajlik, mert sűrű, tömör és vastag. Ilyen kis trükkökkel már elindulhatunk shaggy szőnyeget vásárolni.

A krém shaggy szőnyeg a lehető legjobb választás ha egy mindenhez illő, gyönyörű és minőségi szőnyegről álmodozunk.

Vélemény, hozzászólás?