Minden igény kielégítő utasbiztosítás

Az utazási biztosítás olyan biztosítás, amelynek célja az orvosi és kórházi költségek, az utazás lemondása, az elveszett poggyász, a repülési balesetek és az utazás során bekövetkezett egyéb veszteségek fedezése nemzetközi szinten, valamint országosan (belföldön).

Utasbiztosítás vár minden kedves utazni vágyót az axa-assistance.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat az utasbiztosításokról és az árakról is. Az utazási biztosítás kötvények formájában áll rendelkezésre, és utazási csomag foglalásakor megköthető, hogy pontosan fedezze az utazás időtartamát. Vannak olyan lehetőségek, amelyek az utazás időszakára vonatkoznak, és vannak „több utazásra” vonatkozó irányelvek is, amelyek korlátlan számú utazást fedezhetnek egy adott időszakon belül. Egyes tervek kisebb orvosi kiadásokra kínálnak lehetőségeket, mások fedezete több százezer dollár. A terveknek kompatibilisnek kell lenniük a kórházak összetettségével, és garantálniuk kell az értékek lefedését, összhangban a nemzetközi vagy akár belföldi ​​értékekkel. A magasabb tervek elsősorban a magas orvosi költségekkel rendelkező országokba utazók igényeinek kielégítésére irányulnak, mint például az Egyesült Államok és Kanada.

Az utazási biztosítási tervek által lefedett leggyakoribb kockázatok: sürgősségi orvosi és kórházi ellátás, ideértve a sürgősségi fogászatot és az egészségügyi intézménybe történő szállítást. Lemondás, korai visszatérés és megszakítás is előfordulhat, ezekre is jó a biztosítás. Minden fel nem használt utazási költség, előre fizetett díjak megtérülnek ha egy utazást lemondanak vagy megszakítanak különféle körülmények között, amelyek az alábbiak bármelyikét tartalmazhatják, a tervtől függően: halál, testi sérülés, betegség, vagy terhességi szövődmények. Amennyiben többet tudna meg bátran kattintson az axa-assistance.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?