IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya a vidám percekért

Minden gyermek szereti a plüssöket, hát még ha az hangokat is kiad. Ilyen az IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya, mely az interaktív plüssök közül is kitűnik, ugyanis képes felismerni gazdája hangját és tizenötféle utasításra reagálni. A gyerek biztosan bele fog szeretni ebbe a különleges kutyába és örömmel játszik vele nap, mint nap.

IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya tökéletes ajándék karácsonyra, születésnapra vagy ha csak szeretné meglepni csemetéjét egy különleges ajándékkal! Lucy, az éneklő kutya hamar gyermeke jó barátja lesz, különösen, hogy az interaktív kutyusnak meg lehet tanítani, hogy megismerje gazdája hangját. Ettől kezdve a kutya kizárólag kis gazdájának tizenötféle utasítására fog reagálni. A gyerekek odáig vannak IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutyusért, mely többek közt eszik, puszit ad, játékosan ásni kezd, sétál, fejre áll, táncol, lefekszik, énekel és pacsit ad. Összességében olyan akár egy valódi kutyus, így érdemes megvásárolni a gyermek számára. Különösen abban az esetben, ha a gyerek egy élő kutyáért könyörög, mivel így felelősségre lehet tanítani a gyereket és meg lehet neki mutatni, milyen lenne, ha lenne egy valódi kutyája. IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya tökéletes annak érdekében, hogy felelősségre tanítsa gyermekét.

Az IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya bármely gyermek számára tökéletes ajándék. Alapvetően a gyártó négy éves kortól ajánlja a játékot gyermekek számára. Ha szeretné megvásárolni gyermekének vagy unokájának ezt a nagyszerű ajándékot, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu online platformra, ahol bővebben tájékozódhat IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya játékról, továbbá képeket is megtekinthet róla! A weboldalon minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?