Fenyőkéreg kapszula vásárlása néhány kattintással online

A fenyőkéreg kivonat egészségügyi előnyeinek hosszú listája egyre hosszabb! A fenyőkéreg gyógyászati ​​felhasználásának gyökerei a kelet-ázsiai és észak-amerikai hagyományokban gyökereznek, sok évszázados múltra tekint vissza.

Fenyőkéreg kapszula olcsón rendelhető online a vitaminstore.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg jobbnál jobb termékeinket. A 16. században egy francia hajóskapitánynak az észak-amerikai bennszülöttek fenyőkéregteát adtak a skorbut megelőzésére. Egy 20. század eleji francia kutató felfedezte ennek okát: a fenyőkéreg segítette a C-vitamin felszívódását. Az elmúlt néhány évtizedben a fenyőkéreg-kivonatot ismét mikroszkóp alá helyezték, és számos klinikai vizsgálat tárgyát képezte, amelyek kimutatták, hogy a fenyőkéregben található oligomer proantocianidin-vegyületek (OPC) antioxidáns aktivitása az emberi szervezetre gyakorolt ​​pozitív hatásának köszönhető. 2002-ben egy válogatott fenyőkéreg-vizsgálat áttekintése számos pozitív eredményt sorolt ​​fel.

A fenyőkéreg kivonat a C- és E-vitamin védelmében játszik szerepet; kimutatták, hogy javítja a tüdőfunkciót asztmás betegeknél; csökkenti a vérlemezkék aggregációját a dohányosoknál; szívbetegségben szenvedő betegeknél kitágítja a kis vérereket; immunmoduláló hatást mutatott Lupus betegekben; kimutatták, hogy görcsoldó, csökkenti a hasi menstruációs tüneteket; és úgy tűnik, hogy javítja a kognitív funkciókat, beleértve a gyermekkori ADHD tüneteinek csökkentését. Azóta számos új tanulmány továbbment ezen folyamatok vizsgálatában, és újakat tárt fel. Noha a fenyőkéregben található OPC-k először antioxidáns tulajdonságaikról váltak ismertté, úgy tűnik, hogy képesek antiallergiás, antikarcinogén, gyulladáscsökkentő és még antimikrobiális aktivitásra is az emberi szervezetben. Bővebb leírásért keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.