A pizza kemencében utánozhatatlan ízű finomságok készülnek

Sokakat elvarázsol a látvány, ahogy a pizza mester fogja a hatalmas pizzalapátot és játszi könnyedséggel beteszi, majd kiveszi az aranyló, feltétekkel megpakolt pizzát a kemencéből. A levegőben terjengő ínycsiklandó illatokról már nem is beszélve.

Pizza kemence az egyetlen megfelelő sütési alternatíva, ha hamisítatlan, autentikus olasz pizzát akarunk készíteni, épp olyat, amilyet Nápolyban is csinálnak a pizzakészítés mesterségét magas fokon űző vendéglátósok. Nem csak nyáron, hanem akár hűvös időben is dönthetünk a kemence használata mellett, mivel a közelében biztosan nem fogunk fázni. Odabent elképesztően magas, akár 400-500 fokos hőmérséklet is uralkodhat. Ez a hőmérséklet elengedhetetlen ahhoz, hogy a tészta egyenletesen és gyorsan süljön, így a korgó hassal érkező vendégek is hamar csillapíthatják az éhségüket. A forró levegő és a lángok biztosítják, hogy a belső térben minden egyes étel alaposan megsüljön és a végeredmény kívül ropogós, belül pedig kellemesen könnyű textúrájú, igazán puha legyen. Ha pizza kemencét szeretnénk vásárolni, akkor érdemes megismerni az Ooni márkát, mely kis méretű termékeivel hamar lenyűgözi azokat, akik nem csak otthon szeretnének sütögetni, hanem más helyszínekre, akár a nyaralásra is magukkal vinnék a kemencét.

A praktikus kialakítás és az innovatív tervezés egyaránt elősegíti az ízletes finomságok készítését. Ráadásul számos kiegészítő is hozzájárul ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen sütés és akár rendkívül kreatív ételeket is készítsünk. A Witt pizza kemencék szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Főleg a szabályozható égőrendszer az, ami elősegíti a könnyű pizzasütést, hiszen egyszerűen beállítható a hőmérséklet, illetve az égés intenzitása. A saját készítésű pizzáról pedig tudjuk, hogy annál nincs finomabb, különösen, ha szeretettel készül.