A Kasszandra studió minden álmot megvalósít

A gyermekmodellkedés értékes időt kínál ön és gyermeke számára. Csapatunk elvárja, hogy a gyermeket a szülők hajlandóak legyenek elvinni a fotózásokra és különböző munkákra. Napjainkban a szülők egyre kevesebb időt töltenek gyermekeikkel, de a modellkedés platformot biztosít Önnek a gyermekével való kötődéshez, tehát érdemes megfontolni a gyermekmodellkedést ha az ön gyermeke is nyitott személyiségű.

A Kasszandra studió nyitva áll minden olyan gyerek számára, aki, nyitott, mosolygós és élénk személyiséggel rendelkezik, tehát ha az ön gyermeke is szeretne modellkedni, akkor mindenképpen itt a helye a Kasszandra studióban. Ha a gyermeke élénk személyiséggel, fotogén arccal rendelkezik, és sikeres modell szeretne lenni, akkor akár profi modell is lehet belőle. A gyerekek, akik jó modellekké válnak szeretik a hírnevet és a figyelmet. Egy jó gyerekmodell ügynökség széles körű kapcsolattartó hálózattal rendelkezik, és gyermeke nagyon fiatal korban érheti el a nagy neveket és cégeket, csapatunk is pont erre törekszik. Jó lehetőséget kínálunk arra, hogy a gyermek karrierjének későbbi szakaszaiban kapcsolatba lépjenek, szocializálódjanak és gyorsan haladjanak.

Mindig nehéz megmondani, hogy egy gyerek akar-e hosszú távú modellkedést folytatni, de ha ez a helyzet a jövőben, akkor sok tapasztalatot szerezhet gyerekmodellként. A család használhatja a modellkedés lehetőségét arra, hogy együtt utazzon, miközben támogatják a gyermeket a modellkedési munkában. A modellezés iránti szenvedéllyel rendelkező gyerek biztosan imádni fogja ezt a szakmát. A modellkedés kiegészítheti a gyermek fejlődését azáltal, hogy önbizalmat és önbecsülést ad nekk, és jó munkaerőt valamint  értékes embert farag belőlük. Bővebben a Kasszandra studióról Facebook oldalunkon olvashat majd.

Vélemény, hozzászólás?