Ülőgarnitúra 3 2 1 elrendezésben a sikkes otthonért

A lakberendezés izgalmas, varázslatos világa sokakat vonz, azonban amikor a saját otthon berendezésére kerül sor, akkor sokan döbbennek rá, hogy mennyire nem könnyű megtalálni a tökéletes darabokat, melyek egymáshoz is passzolnak. Ez különösen igaz a nagy méretű bútorokra.

Ülőgarnitúra 3 2 1 kollekció több szempontból is megfelelő választás lehet. Vannak, akik szeretnek minden egyes bútort külön-külön beszerezni, azonban sokak számára ez nehézséget okoz vagy egész egyszerűen csak túl macerásnak látják a folyamatot. Az ülőgarnitúra kollekció lényege, hogy az egyes darabok jól passzoljanak ne csak egymáshoz, hanem a nappali más bútoraihoz is. A 3-2-1 elrendezés igazán népszerű, hiszen egy kollekció megvásárlásával gyakorlatilag a teljes nappali ülésre alkalmas bútorait be lehet szerezni. Ezek a garnitúrák egy fotelből, továbbá egy két és egy háromszemélyes kanapéból állnak, ahogy arra a nevük is utal. Ugyanakkor sokféle variációkban elérhetők, így bőven van miből válogatni. Némely esetekben a fotel helyett egy puff jár a kollekcióhoz.

Ha térelválasztás a célod, akkor a három vagy kétszemélyes kanapé lehet jó választás, mivel ezek méretükből adódóan megfelelőek erre a célra. Bútorcsoportként ezek az ülőalkalmatosságok nagyon jól mutatnak a nappaliban. A nagyobb helyiségekben akár egymás mellé is helyezhetők ezek a bútorok vagy némi távolságot hagyva. A kisebb nappalikban viszont egymással szembe, közelebb tudod elhelyezni őket. Szőnyeggel és belógó lámpával különösen jól mutatnak ezek a kollekciók.