Tonerek, melyek nélkül nincs gyors nyomtatási sebesség

Gyakran kerülnek egymás mellé állítva a lézernyomtatók és a tintasugaras nyomtatók képességei, s készül róluk pro-kontra lista, hogy a vásárlás előtt állók könnyebb döntést tudjanak hozni. Ami biztonsággal elmondható ezekről az eszközökről, az, hogy mindkét típus remek választás, attól függően mire szeretné használni a vásárló.

A tonerek által működtetett lézernyomtatók verhetetlen előnye, hogy rendkívül gyorsan képesek nyomtatni. Igaz, szükségük van némi időre a rendszer „felállásához”, azonban ha ez megtörtént, amíg van papír az adagolóban, és festékpor a tonerekben, nincs megállás. A tonerek nem érintkeznek folyékony festékanyaggal, amely hosszabb idejű használatlanság közben esetleg beszáradhat, ezzel alkatrészcserét eredményezve szóval, aki vásárláskor számításba veszi a karbantartási feladatokat, s annak költségeit, plusz egy pontot írhat a lézernyomtatók mellé. Talán a lézernyomtatók ára valamivel magasabb, mint a tintasugaras társaiké, azonban a működésükhöz szükséges tonerek sokkal tovább bírják, mint a tintapatronok, így nem szükséges a gyakori cseréjük. A tonerek oldalkapacitása akár 30000 oldalra is lehet kalibrálva, így rendkívül gazdaságos.

Az onlinetoner.hu weboldalon rendkívül széles kínálat lelhető fel, akár eredeti, akár utángyártott prémium vagy utángyártott tonereket keres a vásárló. A tonerek nem csupán fekete, hanem színes változatban is beszerezhetők, így a dokumentumok, nyomtatványok, amellett, hogy rendkívül élesek és pontosak, még látványosabbak is lehetnek. Megrendelést követően akár egy munkanapon belül is kiszállításra kerülhet a termék, melynek számláját több fizetési lehetőséggel is rendezhet a vásárló. Keressék bizalommal az onlinetoner.hu oldalt rendelésük leadásához, kérdés esetén pedig vegyék fel a kapcsolatot a szakértő ügyintézőkkel!