Szuper loknik a melegíthető hajcsavarók segítségével

Ha már unod az egyenes frizurát, akkor érdemes kipróbálni a melegíthető hajcsavarókat. Habár sokan a hajsütővas segítségével varázsolnak szuper loknikat, azonban ez nem a legoptimálisabb, hiszen a magas hő nem tesz jót a haj szerkezetének.

Melegíthető hajcsavaró használatával a göndör fürtök számodra is elérhetővé válnak. Használhatnál hajsütővasat is, azonban, ha nem csak az a lényeg, hogy gyorsan hullámos legyen a hajad, hanem a kíméletesség is fontos kritérium, akkor a hajcsavaró ideális választás. Sajnos hiába a különféle hővédő folyadékok, a gyakori hőkezelés idővel roncsolja a haj szerkezetét, így a szálak szárazzá és töredezetté válnak. A melegíthető hajcsavaró viszont kíméletes megoldás. Az első lépés mindenképp a haj alapos kifésülése, hogy egy gubanc se maradjon benne. Erre mindenképp figyelj oda, különben fennáll az esélye, hogy a hajcsavaró beleakad a hajadba és csak nehezen tudod majd eltávolítani. Ráadásul fennáll az esélye, hogy az eltávolítás során a hullámokat is tönkreteszed. Ha kifésülted a hajad, akkor érdemes finoman hajformázót felvinni a tincseidre, majd a hajvégekhez illesztve a hajcsavarót, lassan felcsavarni a hajad.

A csavarót egy csipesz segítségével tudod a fejtetődön rögzíteni. Ha egy nagyobb hajtű segítségével elválasztod a hajadat, akkor kisebb az esélye, hogy egyes tincsek kimaradnak. Fontos, hogy ne rohanj, mert úgy nagyobb eséllyel hagysz ki tincseket vagy nem rögzíted kellőképp a csavarókat. Ha a hajad megszárad vagy a hajcsavarók kihűlnek, akkor eltávolíthatod őket. Végül célszerű az ujjaiddal finoman kifésülni a hajad, majd egy kis hajlakkal fixálni az elkészült frizurát. Ha szeretnél minőségi melegíthető hajcsavarókat vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba!