Szerezze vissza régi mosolyát Nyíregyházán fogpótlás által!

A fogak szuvasodásához és későbbi elvesztésükhöz számos ok vezethet. Ilyen lehet például a nem megfelelő táplálkozási szokások, az öregedés, a genetika, valamint a helytelen vagy hiányzó fogápolás. Ha a szuvasodás kis mértékű, az a jobbik eset, mivel gyakran egy egyszerű tömés is elég. Nagy mértékű szuvasodás esetén viszont fogpótlás szükséges.

Professzionális fogpótlás Nyíregyháza – A fogak elvesztése gyakran felér egy traumával. Annak ellenére, hogy ma már profi eszközök és szaktudás áll rendelkezésre a témában, sokan még mindig nagyon rosszul élik meg a fogak elvesztését, ami érthető. Attól függően, hogy melyik fog vagy fogak kerültek elvesztésre, a rágás is akadályt jelenthet, amely az életminőséget is csökkenti. Arról már nem is beszélve, hogy a fogak elvesztése lelkileg is megviseli a pácienseket, hiszen ma már mindenütt azt látjuk, hogy az esztétikus megjelenés, beleértve a szabályos teljes fogsort is, mennyire fontos. Jobb mielőbb sort keríteni a fogpótlásra, egyrészt, mert ezáltal jobban fogja érezni magát és visszatér önbizalma, másrészt minél később kerül sor a fogpótlásra, annál nehezebb dolga lesz a szakembernek.

A Smile Design Center fogászati rendelőben a szakemberek a pácienseket tartják szem előtt. Igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a páciensek elégedetten álljanak fel a fogorvosi székből. A fogbeültetés a legmodernebb eszközök használatával történik, mégpedig a modern CAD/CAM technológiával, melynek köszönhetően számítógéppel tervezett és gyártott fogpótlás alkotható meg. Az elkészült fog megszólalásig hasonlít a valódira. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, illetve elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!