Multivitamin és ásványi anyag a legjobb áron

A multivitamint mindig egy pohár vízzel vegye be. A multivitamin rágótablettát meg kell rágnia, mielőtt lenyeli. Helyezze a nyelv alá való tablettát a nyelve alá, és hagyja teljesen feloldódni. Ne rágja meg a nyelv alatti tablettát, és ne nyelje le egészben. Mérje meg alaposan a folyékony gyógyszert. Használja a mellékelt adagolófecskendőt, vagy használjon gyógyszeradag-mérő eszközt (ne konyhai kanalat), ha folyékony multivitamint használ.

Multivitamin és ásványi anyag olcsón kapható a webshop.vegnum.hu weboldalon, tehát nézzen szét weboldalunk kínálatában és biztosan megtalálja amit keres. Rendszeresen használja a multivitaminokat, hogy minél nagyobb hasznot érjen el. Szobahőmérsékleten, nedvességtől és hőtől elzárva tárolandó. Ne fagyassza le soha ezeket. Tárolja a multivitaminokat az eredeti tartályukban. A multivitaminok üvegtartályban történő tárolása tönkre teheti a gyógyszert. Mi történik, ha kihagyok egy adagot? A lehető leghamarabb vegye be a gyógyszert, de hagyja ki a kimaradt adagot, ha már majdnem eljött az ideje a következő adagnak. Ne vegyen be két adagot egyszerre. Kerülje el egynél több multivitamin-készítmény egyidejű bevételét, hacsak orvosa nem mondja, hogy szabad. Hasonló vitamin-termékek együttes bevitele vitamin-túladagolást vagy súlyos mellékhatásokat okozhat. Kerülje el a sópótlók rendszeres használatát az étrendben, ha a multivitamin káliumot tartalmaz.

Ha alacsony sótartalmú étrendet folytat, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt vitamin- vagy ásványianyag-kiegészítőt szed. Ne vegyen be multivitaminokat tejjel, más tejtermékekkel, kalcium-kiegészítőkkel vagy kalciumot tartalmazó antacidokkal. A kalcium megnehezítheti a szervezet számára a multivitamin bizonyos összetevőinek felszívódását. További részletekért és multivitamin rendelésért nincs más dolga, mint felkeresni minket a webshop.vegnum.hu weboldalra látogatva.

Vélemény, hozzászólás?