Miért kellene mindenkinek kollagént fogyasztani?

A kollagént az elmúlt pár évben egyre nagyobb figyelem övezi. Ez testünk legfontosabb építőeleme, amely a szervezetben fellelhető összes fehérje körülbelül harminc százalékát alkotja. Az életkor előrehaladtával mindenkinek szüksége volna kollagén pótlásra, ezt szerencsére egyre többen ismerik fel!

Kollagén ital nagyon hasznos, mert a kollagén a szervezetben afféle „cement”, amely mindent összetart. Jellemzően a kollagént egységesen szokás emlegetni, azonban több fajtája is van. A szervezetben elsősorban az I., II. és a III. típusú kollagének jellemzően a szervezetben. A legnagyobb mennyiségben az I-es típusú kollagén található meg a szervezetben. Ezt a típust nagy mértékű nyúlékonyság, valamint a magas szakítószilárdság jellemzi. A testben a különféle sejtek állítják elő a kollagént, azonban az életkor előrehaladtával ez egyre nehezebb. Ennek első jeleit a harmincas évek körül lehet észlelni, míg a negyvenes években jelentőssé válik. A szervezet kollagén termelő képessége, valamint a kollagén mennyiségének csökkenése a bőrre, izmokra, csontokra és az ízületekre egyaránt kihatással van.

Éppen ezért nagyon fontos volna pótolni a szervezetben a kollagént, méghozzá jó minőségű forrásból. A GyógyVarázs Kollagén Peptid teljes mértékben természetes színű és ízű folyadék, amely GMO mentes. Ezenkívül mentes a laktóztól, a mogyoróféléktől, a gluténtől, a tojástól és a szójától. A GyógyVarázs Kollagén Peptid mérőedénnyel együtt kapható, így precízen ki lehet mérni a napi szükséges adagot. A terméket hűtőszekrényben szükséges tárolni és a felbontást követően két hónapig lehet felhasználni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a termékről, esetleg a szállítás vagy vásárlás kapcsán van szüksége tájékoztatásra, akkor látogasson el a gyogyvarazs.hu webáruházba!