Microsoft dynamics nav a vállalatirányítási szoftver

A Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) egy olyan vállalatirányítási szoftver, amely átfogó üzleti menedzsment funkciókat kínál, a pénzügyektől az ellátási láncon át a gyártásig. Összeköti a szervezet számos mozgó részét, így jobb rálátást és ellenőrzést biztosít arra, hogy mi történik a vállalkozásában. A Microsoft partnerei által létrehozott hatékony megoldásokkal pedig kifejezetten specifikus iparágakat támogat.

Microsoft dynamics nav vállalatirányítási szoftver elérhető a devit.hu weboldalon ezért ne habozzon, keressen fel minket a legjobb rendszerekért.  A NAV fenntartja és növeli versenyelőnyét olyan üzleti szoftverekkel, amelyek ugyanolyan agilis és rugalmasak, mint az Ön vállalkozása. A Microsoft Dynamics NAV egy átfogó vállalati erőforrás-tervezési (ERP) megoldás, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű szervezetek számára fejlesztettek ki. A Dynamics NAV képessé teszi munkatársait arra, hogy hatékonyan dolgozzanak, kezeljék a változásokat és a legtöbbet hozzák ki erőforrásaiból. Vállalkozásának ugyanazokra a teljes, átfogó funkcionalitásokra van szüksége, mint globális versenytársainak, és a Dynamics NAV – könnyen megvalósítható és használható, integrált csomagban – az első szintű megoldást jelentik többletköltség és támogatási követelmény nélkül.

A Microsoft Dynamics NAV egy többnyelvű, több pénznemet használó üzleti menedzsment megoldás, amely világszerte több mint 117.000 vállalatnak segít könyvelésük és pénzügyeik, ellátási láncuk és működésük kezelésében. Kezdje azzal, amire most szüksége van, és könnyen alkalmazkodjon az üzleti igények változásához. A Microsoft felhőben vagy a szerverein a választás az Öné. Az RSM a Microsoft bizonyítottan vezető implementációja, aki több mint 30 éve szolgálja az ERP közösséget. Bővebb leírásért nézzen be a devit.hu-ra.