Mennyezeti lámpa alacsony áron elérhető online

Az izzólámpák teljesítményük kevesebb mint 10%-át alakítják látható fénnyé. Teljesítményük nagy részét kisugárzott hővé vagy infravörössé (IR) alakítják át. Az ultraibolya sugárzás (UV) és a túlzott hő tűzveszélyt jelent az emberekre és az őket körülvevő dolgokra. A LED mennyezeti lámpák nem bocsátanak ki UV- vagy IR-sugárzást.

Mennyezeti lámpa kedvezményes áron vár mindenkit az egloshop.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie! A LED-es világítástechnológia folyamatos fejlesztése alacsony költségeket eredményezett, így ezek a lámpák megbízhatóbbak. A LED-es mennyezeti lámpák 50%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fluoreszkáló, halogén és izzólámpás világítási lehetőségek. Ez magas energiamegtakarítási költséget jelent, főleg az olyan helyiségek esetében, amelyekben hosszabb ideig marad égve a világítás. A LED-es mennyezeti lámpák egy adott irányba is vetítik a fényt, szemben a hagyományos lámpákkal, amelyek minden irányban fényt bocsátanak ki. Mivel a LED-es mennyezeti lámpák sík felületekre vannak felszerelve, fényüket inkább félgömb, mint gömb irányban bocsátják ki.

A fényes és gyönyörű mennyezeti lámpák a legjobb módja annak, hogy káprázatos hangulatot varázsoljon otthonába. A helyiséget kiegészítő mennyezeti lámpa az unalmas és egyhangú belső teret látványos csodává varázsolja. A mennyezeti lámpa megfelelő megválasztásával feldobhatja stílusát, miközben megvilágítja háza minden helyiségét. A mennyezeti lámpa minden otthon egyik legfontosabb fényforrása. Alapvető fényerőt biztosít, és egyenletesen oszlik el a helyiségben. További előnye, hogy bármilyen helyiségben használható. Bővebb leírásért nézzen be az egloshop.hu weboldalra, ahol meg tudja tekinteni a széleskörű kínálatot!