Kiválóan felszerelt Balatonfüred szállás

Balatonfüredi apartmanunk megnyitja kapuit azok előtt, akik egy kis pihenésre, relaxálásra vágynak, vagy akik éppen itt nyaralnak a családdal Balatonfüreden, de ha üzleti útja van, hozzánk akkor is bátran fordulhat. Apartmanunknak saját parkolója van, így nem kell fizetős parkolót keresnie és nem kell messzebb parkolnia az autóval.

Balatonfüred szállás bérelhető igazán kedvezményes áron a bekiapartman.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk, ha ön is éppen üzleti úton van Balatonfüreden, vagy idén itt nyaralna családjával, hiszen nálunk akár több napra is kibérelheti balatonfüredi apartmanunkat. Az apartman hálószobája végtelenül  tágas és kényelmes boxspring ágyában bármikor relaxálhat és olvashat is közben, mert mi gondoltuk arra is, hogy vendégeinknek szüksége lehet könyvekre, újságokra, vagy éppen laptopokra. Az esti szórakozást az HBO Go szolgáltatással valamint többcsatornás TV-vel biztosítjuk, ráadásul a Wi-Fi is korlátlanul használható az egész apartmanban. Az apartmannak van saját parkolója is, ezért nem kell féltenie autóját.

Weboldalunkra kattintva megtekintheti képgalériánkat, így megnézheti az apartman összes helyiségét, tehát a saját szemével meggyőződhet arról, hogy nagyon felszerelt és tökéletes lesz a pihenésre. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36-70-386-8141  telefonszámot tárcsázva, vagy esetleg weboldalunkon töltsön ki bátran egy űrlapot a nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával.  Ha még ennél is többet szeretne megtudni csodás apartmanunkról, ezt is megteheti, csak látogassa  fel weboldalunkat a pekiapartman.hu-t hiszen itt minden részletet és információt megtudhat, ráadásul megnézheti majd az árakat és azt is, hogy pontosan milyen dátumon szabad még balatonfüredi apartmanunk.

Vélemény, hozzászólás?