Két profi építész mérnök Győr és környékén is elvégzi a rá bízott munkát

Egy tervrajzot létrehozni nem egy egyszerű rajzóra. Különleges programok kezelése, rengeteg tudás, tapasztalat és ismeret szükséges hozzá, nem beszélve a hosszas és kemény tanulmányi évekről. Két építész mérnök megugrotta ezeket az akadályokat és komoly célokat tűzött ki maga elé.

A körmendi telephellyel irodát nyitó két építész mérnök Győr, vagy akár annak vonzáskörzetében, sőt igény szerint országszerte vállalja a különböző épületek megtervezését. Megbízóik lakóházak, ipari és középületek terveinek elkészítésére kérhetik fel őket, melyek ellátására a legnagyobb örömmel vállalkoznak, hogy ezzel is kicsit újabb nézőpontba helyezhessék az építészetről alkotott véleményeket, gondolatokat. Céljuk az értékközvetítés, méghozzá élő beszéddel, megfelelő kapcsolatot kialakítva ügyfelekkel és szakági kollégákkal egyaránt. Utóbbi elengedhetetlen a folyamatos és problémamentes munkához, hiszen az építész mérnök Győr városában, s az ország bármely pontján gondosan kell, hogy elvégezze munkáját, ez pedig akkor megy a legjobban, ha minden irányból támogatva van.

A Studio Alternatíva építésziroda bővelkedik referenciákban, melyek alátámasztják a jövőről alkotott gondolataikat, s segítenek az érdeklődőknek betekintést nyerni az általuk képviseltekbe. Természetesen a gondos építész mérnöki tervezőmunka a megrendelők elképzeléseit tükrözi, egy kis frissességgel ötvözve. A studioalternativa.hu oldalon láthatók a különböző lakóházak, üzletek, weekend házak és egyéb épületek tervrajzai, a hozzájuk tartozó hasznos információkkal együtt. Vélhetően minden építész mérnök Győr vagy annak környékén örömmel tervez ingatlant, hiszen amellett, hogy nagyon szép környék, folyamatos fejlődésen megy keresztül, melyhez remekül passzolnak a Studio Alternatíva építésziroda tervezőinek stílusjegyei és elképzelései. Keressék őket bátran a weboldalon található elérhetőségek egyikén, s engedjenek teret a friss és modern tervezőknek!