Ismerje meg a Trinity Guard biztonsági őrzés alkalmazást!

A Trinity Guard egy innovatív applikáció, melynek segítségével a szolgálatok szervezése rendkívül egyszerű lehet. Az applikáció számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek megnövelik az őrzés sikerességét, míg az incidensek számát csökkentik.

Biztonsági őrzés alkalmazás pofon egyszerűvé teszi az őrjárat ellenőrzését. A hagyományos csekkolós rendszerrel több probléma is akad, közel sem annyira kényelmes és egyszerűen használható alternatíva, mint a Trinity Guard. Ráadásul a csekkoló rendszer a csalást is elősegíti. A Trinity Guard rendszert nem tudják átverni a biztonsági őrök, nem lehet az adatokat hamisítani, ugyanis a rendszer GPS technológia alapján működik. A bizonytalanság csökkenthető a rendszer alkalmazásával, hiszen nagyon egyszerűen lehet követni az alkalmazottak feladatainak állapotát. Az incidens naplózásnak köszönhetően az őrök incidens bejelentéseit másodpercre pontosan vissza lehet keresni, ráadásul képi bizonyítékot és GPS koordinátát is lehet hozzájuk kapcsolni. A beépített chat lehetővé teszi, hogy a munkatársak titkosítva kommunikáljanak.

A felhőalapú megoldások garantálják, hogy bárhonnan, illetve bármely eszközről egyszerűen el tudja érni a Trinity Guard felületét. Az őrjárat ellenőrzés funkciónak köszönhetően az aktív szolgálat közben is folyamatosan követni lehet a munkavégzést, illetve tájékozódhat az alkalmazottak pozíciójáról és munkába érésük idejéről a megfigyelt objektumon belül. Csak az applikációért kell fizetni, külön célhardver vásárlására nincs szükség, hiszen az applikációt az okos telefonra is le lehet tölteni. Ennek nagyon sok előnye van. Ha szeretne még több információt megtudni, akkor látogasson el a trinityguard.hu weboldalra, ahol többek között elérhetőséget is talál!