Havi bérelszámolás egy megbízható bérszámfejtő program alkalmazásával

Minden bérszámfejtő rémálma a havi bérelszámolás elkészítése, a különböző szervek felé, határidőre történő munkavégzés, a szerződések, jogviszonyok szemmel tartása, aktualizálása, stb.

Az L-SOFT vállalkozás egy kiváló bérszámfejtő program birtokában van, mely nagyban megkönnyíti a bérelszámolás okozta nehézségeket. Több, mint harminc év tapasztalat és közel száz munkatárs biztosítja a cégnél, hogy minden ügyfél elégedett legyen, akár bérszámfejtő, akár egyéb szolgáltatást vesz igénybe. Aki az lsoft.hu bérszámfejtő programjait kívánja alkalmazni, a PIRAMIS és a SAP rendszer között válogathat. Mindkét rendszernek megvannak a kedvelt sajátosságai, melyekről részletesen az lsoft.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Egy bérszámfejtő program alkalmazásával számos tehertől menthetők meg a munkavállalók. Nem gyötri őket a szoros határidő okozta stressz, a külső szervek felé történő elszámolás, és más egyéb teendő. Mivel a program számos eleme automatizált – beleértve a bérek, a különböző jogszabályok vagy a szerződések változását -, egyszerűbb vele a munka, s a külső szerverekről történő adatok beszerzése is zökkenőmentesen zajlik. Nem okoz fejtörést a fizetési lap elkészítése sem, hiszen több alternatíva közül választhatnak az ügyfelek, de a bérszámfejtő program a munkavállalóknál érvényesíthető kedvezményekkel kapcsolatban is naprakész. Mindemellett pedig teljesen vállalkozásra szabható a beállítási lehetőségek révén, alkalmazása pedig egyszerű. Ennek bizonyítékául szolgálnak az lsoft.hu weboldalon található fotók és bemutató videók a szoftverről, továbbá a rendkívül részletes leírás is. Keresse az L-SOFT szakembereit, ha szeretné a bérelszámolást tökéletesen, ám kevés energia ráfordításával elvégezni!