Gázzsámoly – a kényelmes szabadtéri főzés kulcsa

A jó idő beköszöntével az emberek java része, előszedi a fészerből a bográcsot, tárcsát, hogy megnyithassa a szabadtéri főzés szezonját. Ezzel együtt sokan a kiolvasott napilapokat és az ősszel összegyűjtött rőzsét is előhalásszák.

Aki azonban megkímélné magát a kényelmetlenségektől, gázzsámoly használatával egyszerűen megteheti. Aki beruház egy gázzsámolyra, annak többé nincs gondja a fa hasogatásra, a gyújtós bekészítésre és amiatt sem kell nyugtalankodnia, hogy minden csupa füstszag lesz. De a gázzsámoly mellett szól az is, hogy a felette rotyogó vagy sülő ételköltemény egyformán kapja a hőt, így nem kell aggódni amiatt, hogy leég, vagy amiatt, hogy egy fél napon át a pislákoló tűz mellett kell rostokolni, hogy elkészüljön a menü.

A primanet.hu webshop számos típusú gázzsámolyt tartogat az érdeklődőknek. Három és négylábú gázzsámolyok is kaphatók, öntöttvasból, s némelyik modell – mely nem csak háztartási célra alkalmas-, rozsdamentes burkolattal is el van látva. Fontos tudnivaló, hogy a gázzsámolyok nyílt lánggal égnek, s bár parazsat, hamut, pernyét nem hagynak maguk után, az égéshez szükséges oxigént a levegőből nyerik így csak nyílt téren használhatók biztonságosan! Alkalmazásukhoz elengedhetetlen a nyomásszabályozó, mely készülék nem minden gázzsámoly tartozéka, azonban a primanet.hu oldalról ez is beszerezhető, számos más kiegészítővel együtt. A gázzsámolyok karbantartása nem igényel különösebb odafigyelést, ám érdemes letakarva tárolni, ugyanis az apró rovarok belemászhatnak és eltömíthetik az égőt. Néhány apró javaslat betartásával rendkívül kényelmes és élvezetes lehet a sütés-főzés egy gázzsámoly felett. A legideálisabb modell megtalálása érdekében olvassák el a termékek általános leírását és adatait a webshopon vagy kérjenek szakértői segítséget!