Forgalomtechnikai eszközök online vásárlása jó áron

A forgalomtechnikai lámpák olyan forgalomirányító jelzések, amelyek váltakozva elsőbbséget adnak a kereszteződésben ellentétes irányba haladó forgalom számára. A közlekedési lámpák három különböző lámpát tartalmaznak, amelyek különböző jelentéseket közvetítenek.

Forgalomtechnikai eszközök online elérhetőek a sunikft.hu weboldalon, tehát ha ön is rendelni szeretne, itt a helye nálunk hiszen néhány kattintással ezt megteheti. A villogó jeladók villogó jelek. A sárga villogó jelzőfények általában arra szolgálnak, hogy felhívják a figyelmet más forgalomirányító eszközökre, például egy átkelőhelyre. A piros villogó jelzőfények a stoptáblák kiegészítésére szolgálnak. Az állandóan égő elektromos lámpák a villogó elektromos lámpákhoz hasonlóan működnek, kivéve, hogy sárga fényei nem villognak. Ezeket általában közúti karbantartási munkákhoz használják. A figyelmeztető lámpák hordozható, akkumulátorral vagy napenergiával működő világítóeszközök, amelyek villogó vagy folyamatosan égő fényként működhetnek. Ezeket az eszközöket általában dobokra vagy barikádokra szerelik. Követik a villogó és folyamatos égésű figyelmeztető lámpákra vonatkozó ITE vásárlási specifikációban meghatározott szabványokat. Az útburkolati jelölések olyan forgalomirányító eszközök, amelyeket közvetlenül az útfelületre helyeznek fel. A forgalom irányítására és terelésére szolgálnak sávok kijelölésével és megállási pontok kijelölésével a kereszteződésekben. Az útburkolati jelek lehetnek állandóak vagy eltávolíthatók.

Az ideiglenes jelöléseket a járda helyén használnak két hétig, vagy addig, amíg az adott területen valódi burkolatot helyeznek el. Ezek a szaggatott vonalú jelölések legalább 3,0 m hosszúak. A megemelt útburkolati jelek a járdajelzések kiegészítésére vagy helyettesítésére szolgálnak. Amennyiben forgalomtechnikai eszközökre lenne szüksége, nem árthat benézni a sunikft.hu weboldalra.