Fontos szabályok a lakásbiztosítások világában

A lakásbiztosítás megkötése ma már gyakorlatilag gyerekjáték, hiszen online, kényelmesen, a nap bármely órájában meg lehet kötni. Ugyanakkor vannak bizonyos buktatók, amik miatt könnyen nem olyan szerződés születik, amire vágytál volna.

LakásbiztosításokHa szeretnél lakásbiztosítást kötni, azt ma már nagyon könnyen megteheted. Ehhez egy biztosítási tanácsadóra sincs szükség, hiszen online mindent el tudsz intézni. Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is, hiszen a biztosítási tanácsadó sok hasznos dologra fel tudná hívni a figyelmed. Viszont így akár este vagy kora reggel, otthonod kényelméből tudod meg kötni lakásbiztosításod. Ha társasházban élsz, akkor érdemes utánajárni, hogy a társasháznak van-e biztosítása, mivel, ha igen, akkor a lakás már be van biztosítva, így nem kell az ingatlant bebiztosítani. Viszont a vagyontárgyakra célszerű biztosítást kötni. Így meglehetősen alacsony áron tudja megkötni biztosítását. A lakás biztosítás minden évben indexálódik, ennek oka az infláció. Pár évente érdemes átnézni a biztosítást és szükség esetén változtatásokat eszközölni.

Az egyszerű lakásbiztosítás is védelmet nyújt, azonban, ha teljes körű vagyoni védelemre vágysz otthonodat illetően, akkor célszerű kiegészítő szolgáltatásokat is választani. A Generalinál négy alapmódozat közül választhatsz, valamint számos kiegészítő szolgáltatás közül válogathatsz, melyekkel minden élethelyzetre felkészülhetsz. Ráadásul a Generali kedvezményeket is ad ügyfeleinek. A generali.hu weboldalon részletes összehasonlító táblázatot találsz, így könnyebben tudod kiválasztani a számodra megfelelő módozatot! Ha szeretnél bővebben informálódni és online megkötni lakásbiztosításod, akkor látogass el a generali.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?